Снимка: Булфото, архив
fallback

Щетите, които това правителство ще нанесе, са непоправими за България, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Община Нови Пазар.

Бившият премиер посочи, че двата месеца до края на годината са последните, през които правителството може да договори с Европейската комисия изграждането на автомагистрала "Хемус" с европейски пари.

"Ние строихме без заеми, а с парите на Европейския съюз. Спирането на автомагистрала „Хемус” е смъртната присъда на този регион", заяви Борисов, цитиран от "Фокус".

Oще по темата
"Гарантирам, че ако днес ги свалим от власт, в средата на 2014 година "Хемус" ще се строи", зарече се Борисов.

По думите му по време на управлението на ГЕРБ няма град, в който да не се е направило по нещо. "Направили сме го с европейски средства, за три години. А тези за 130 не могат нищо да направят", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов управляващите искат да насочат основните европейски средства към Оперативна програма "Образование", защото постигнатото там не се вижда и може да се краде най-много.

Пред журналисти Борисов посочи още, че важните теми, по които политиците трябва да дебатират в момента, са две - мораториумът върху продажба на земеделска земя на чужденци и кризата с нелегалните емигранти.

"Ако тези теми са важни за "Атака", те трябва да напуснат пленарната зала, докато двете теми не влязат като първи точки в дневния ред на парламента. Това, че не го правят, означава, че с тези две теми те си правят само пиар, но реално не са важни за тях", отчете Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

238

li239

преди 10 години

dano

237

румен221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...Боко - "...Аз съм скромен и искам само три неща - ВЛАСТ, ВЛАСТ и ВЛАСТ..., и в борбата за тези три неща, ако трябва, като Башар Асад в Сирия - камък върху камък няма да оставя, та камо ли живи хора!"За такива "Буда"-ли... Великият Български Народ е казал: - "ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА...".

236

Ok!

преди 10 години

Много рев за тези магистрали. Много се краде при тези "строежи", ама много. Затова ББ реве, защото го ритнаха от хранилката.

fallback