Снимка: архив Булфото
fallback

Проектът на БАСТА е обречен на провал, защото в новосформираната партия са събрани предимно хора, които не са успели да реализират политическите и професионалните си намерения, заяви депутатът от ГЕРБ Желязко Желязков на пресконференция в Добрич.

По думите му БАСТА е привлякла хора, които са обидени, че не са влезли в кандидатдепутатските листи на ГЕРБ и новата партия едва ли ще прекрачи изборния праг за следващия парламент. БАСТА беше сформирана от отцепниците от ГЕРБ. Начело на проекта седят бившия земеделски министър Мирослав Найденов и ексдепутата Емил Димитров. В последните седмици те упорито лансират тезата, че към тях ще се присъединят действащи депутати от ГЕРБ.

ГЕРБ е за предсрочни избори, защото сегашното Народно събрание не отговаря нито на обществените нагласи, нито на резултатите от проведения вече вот, коментира Желязков. Според него "златната акция" в парламента държи "Атака", която не е опозиция, а крепи управляващите. Депутатът определи ситуацията от последните дни в Народното събрание като парламентарна криза, която по думите му изисква да се свикат незабавни избори, пише БТА.

Според Желязков управляващите продължавали да правят неразумни назначения на високи държавни позиции, а тоталната смяна на кадри била знак за партиен реваншизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

БАСТА

преди 10 години

До АнонименБАСТА ще я бъде и ще пребъде , защото , ние сме БАСТА !

16

Анонимен

преди 10 години

Баста,значи "БАСТА" на роенето на комунистическите ешалони във власта !!! БАСТА НА БАСТА !!!

15

Богдан

преди 10 години

БАСТА да не би да ползват старите плакати на ГЕРБ та сте пуснали снимка от архива на Булфотопишейки за мършите

fallback