17

БАСТА

преди 10 години

До АнонименБАСТА ще я бъде и ще пребъде , защото , ние сме БАСТА !

16

Анонимен

преди 10 години

Баста,значи "БАСТА" на роенето на комунистическите ешалони във власта !!! БАСТА НА БАСТА !!!

15

Богдан

преди 10 години

БАСТА да не би да ползват старите плакати на ГЕРБ та сте пуснали снимка от архива на Булфотопишейки за мършите

14

Гражданин на РБ

преди 10 години

Анонимен 13,Отдавна вече не е ДС. Стратегическите решения за България се вземат извън нея и се диктуват на нашите политици. Средството е: Политиците в България искат Властта, за да се облагодетелстват. Защото смятат, че са бедни или "недооценени" и използвайки Съдбата и Угодничеството си, ще се замогнат. Бедняшко, но толкова присъщо-човешко мислене... Лошото е, че е в ущърб на народа...Е, ТАКИВА политици, няма как да не ги яхнеш ФИНАНСОВО, нали... Те просто си плачат за това...Тъжен факт;-)

13

Анонимен

преди 10 години

Нормално е ,във сяла Европа във една даржава да има само 2 парти,и то едната ще водещата а другата упозициона.Пари нямали сме за нищо а 60 пол.парти по 300 хиляди на новоизлюпена партия,която може и да не продалжи да съществува,но парите се пребират от партиката.Всички Сарвули във валгария и криминални особи като Борилчо стават партици без портфел,и после вземат от даржавата 300 хиляди лева,и водачи на партичта стават.Всички тези парти само разделят нацията и Д С ни маниполира след като сме разединени

12

Анонимен 1

преди 10 години

Вие всичките сте тотален провал...

11

Анонимен

преди 10 години

Тази партия не е създадена за да влиза в парламента. Там играят други интереси.

10

Уточнение

преди 10 години

Баста значи стига. Като гледам ръководството и си мисля че членовете на тази партия трябва да се наричат Бастарди-което значи коп*лета на италиански и е много удачно в случая!

9

Гражданин на РБ

преди 10 години

..."... в новосформираната партия са събрани предимно хора, които не са успели да реализират политическите и професионалните си намерения...". Ами да беше намерил начин да ги мотивираш, бе, Боко.... нали си "лидер". Истинският лидер успява да обедини около себе си дори и "инакомислещите", чрез вслушване в аргументите им и извършване на компромиси със собствения си начин на мислене...Трудно, нали? Та ти си "велик" и "Единствено Правилномислещ"...Боко Тикво, Боко...;-)

8

batevale

преди 10 години

"... в новосформираната партия са събрани предимно хора, които не са успели да реализират политическите и професионалните си намерения..." -- Ами за толкова години политически упражнения върху гърба на българите ,изглежда само Доган е извличал постоянни дивиденти (Постоянно има негови хора навсякъде) Как може да е нормална държава ,в която Няма наказан нито един голям крадец ,а мераклий за крадене се пръкват отново и отново!,,,

7

ирландско месо

преди 10 години

Според мен БАСТА е новото лице на Българската Политика и ще има успех! Миро Мършата Премиер за да се ДООПРАВИ България!

6

Джедай Мастър

преди 10 години

До Tihomir1488 Нищо чудно и краста да са завъдили в буквалния смисъл. Миро Мършата от доста време има един гнусен обрив на разплутата угоена мутра, разгледайте снимки и ще видите, че не си измислям.

5

Луцифер

преди 10 години

ГЕРБ е отроче на БКП,БАСТА е отроче на Герб.Всички сте обречени на забрава.

4

Tihomir1488

преди 10 години

В БАСТА са открили краста и затова те ще се почесват непрекъснато и няма да имат време да променят паричните потоци .

3

Джедай Мастър

преди 10 години

Естествено, че ще е провал. Все едно след края на втората световна война Херман Гьоринг и Рудолф Хес да си бяха спретнали една демократична партийка, за да участват в управлението на Германия.

2

Анонимен

преди 10 години

Аме те от ГЕРБ са произлезли, значи има на кого да са се метнали.

1

герп

преди 10 години

По-голям провал от герп едва ли ...