Снимка: Булфото
fallback

Само БСП, ГЕРБ и ДПС биха влезли със сигурност в Паламента, ако иборите се състояха днес. Това показват данни на агенция "Афис", съобщи Нова телевизия.


На въпроса: „Ако следващите парламентарни избори се провеждаха тази неделя, за коя партия или коалиция бихте гласували?” 21,2% от запитаните посочват БСП, 19,9 на сто – ГЕРБ и 6,5% - ДПС.


"Реформаторския блок", "Националният фронт за спасение на България" и "Атака" са под 4-процентовия праг. 3.8 % от избирателите биха дали вота си за партия на протестите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

малоумни атакисти

преди 10 години

Избирателите на Атака са най - малоумната част от населението, щом могат да се вържат на глупостите на простото и необразовано ямболско фотографче, което едва и с много връзки чрез кума си, завърши наскоро богословие в Шуменският университет. Но колкото и да е *** Волен, избирателите му са трипъти по - прости, той това го знае и инкасира добри приходи последните няколко години за разходки из Париж и Брюксел с цялата парламентарна група.

57

BAT SALI

преди 10 години

BOIKO TIKVO4EV TI NE RAZBRA LI 4E NARODAT NE TE ISKA IZ4EZVAI OT POLITI4ESKIAT JIVOT IHODI DA SIGASI6 POJARITE NO ZA TOVA SE OSKA AKAL A TI GO NIAMA6

56

Българин

преди 10 години

Атака също ще влезе в парламента и въпреки поредните фалшификации на останалите три коалирани около еднакви интереси, с много по-голям процент. Както винаги! Добре е все пак при тези избори Атака най-после да вземе властта за да имаме националноотговорно управление, а не хляб и зрелища.

fallback