58

малоумни атакисти

преди 10 години

Избирателите на Атака са най - малоумната част от населението, щом могат да се вържат на глупостите на простото и необразовано ямболско фотографче, което едва и с много връзки чрез кума си, завърши наскоро богословие в Шуменският университет. Но колкото и да е *** Волен, избирателите му са трипъти по - прости, той това го знае и инкасира добри приходи последните няколко години за разходки из Париж и Брюксел с цялата парламентарна група.

57

BAT SALI

преди 10 години

BOIKO TIKVO4EV TI NE RAZBRA LI 4E NARODAT NE TE ISKA IZ4EZVAI OT POLITI4ESKIAT JIVOT IHODI DA SIGASI6 POJARITE NO ZA TOVA SE OSKA AKAL A TI GO NIAMA6

56

Българин

преди 10 години

Атака също ще влезе в парламента и въпреки поредните фалшификации на останалите три коалирани около еднакви интереси, с много по-голям процент. Както винаги! Добре е все пак при тези избори Атака най-после да вземе властта за да имаме националноотговорно управление, а не хляб и зрелища.

55

Българин

преди 10 години

Както винаги - манипулации. Може би в извадката са включили и точния процент ***, които продават вота си ( а те какво друго могат да правят с него?) на тези три партии. Може би в тази извадка са включени и процента подменени бюлетини и протоколи, които особено криминалната Герб на всички свои избори прави? Никой не ви вярва, но за съжаление с помощта на нечистоплътните приьоми на тези псевдополитици резултатът за трите може и да е някъде там. Но не защото народът ги иска.

54

Анонимен

преди 10 години

Новите избори ще са в рамките на година, новото управление ще е герб и реформатори. Жалкото е че герб е просто по-добрата алтернатива от тях, в реформаторите останаха само изритани комунисти които са толкова жалки за власт че се сприятелиха върпреки предварителното си оплюване до дупка. Костов, кунева, сдс, и тн и тн само политически трупове. Но по-добре те и боко от колкото сегашното управление, новата тройна коалиция е най-слабото ни правителство след жан виденов и тодор живков!

53

Nwa

преди 10 години

Българина е толкова жалък..а какъв е бил през 681?През 864?През 1877-87?Тогава българина е бил Българин!Трябва да се засрамим и да наведем глави!Позор сме за всички велики българи!Докато се караме и защитаваме герои от приказките,в момента някой източва държавата!Държавата която има морска,речна и сухопътна граница....държава която се намира на кръстопът и събира данъци и такси от всички,злато да ви позлати,храна да ви изхрани!Трябва да се засрамим,че наричаме тази държава с името България!

52

Спонги

преди 10 години

Ха ха ха ха ха. Според друго проучване 70% искат оставка на Кабинета, а само 20 поддържат Правителството. Някак си не се припокриват резултатите. А колкото до Реформаторския Блок само ДСБ и България на Гражданите сумарно аритметично са над 7.5 %, а за тях ще гласуват значително повече от това.

51

Анонимен

преди 10 години

Айдеее, червените шамани пак се разшаваха да си заслужат кокала.То те не че спирали да бълват глупости де, при толкова уродливо и престъпно правителство е необходима пълна мобилизация и денонощна манипулация.Като гледам народеца, действа.

50

Революционер

преди 10 години

"Атака"=ГЕРБ и управлява 2 години с тях. Сега "Атака"=ДПС+БСП. Така че герберундери и *** спрете да се нападате, защото и двете ви партии се докопаха до властта благодарение на "Атака". Бъдете благодарни на вожда си Волен Сидеров и не критикувайте бившия си и настоящ коалиционен партньор.

49

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Хаха платен постър.

48

KOSHMARA!

преди 10 години

ЩЕ СИ СТАВАЛО РАНО ЗА РАБОТА ЛИ - ХА ХААААААААААА. АЗ ЩЕ СПЯ САМО 3 ЧАСА ОТ 5 ДО 8,И ПРЕЗ ДЕНЯ ОТ КОКТЕЙЛ- БАРОВЕТЕ ЗАПОЧВАМ ПОГРОМА НА ГЕРБЕРУГИТЕ.......ПРЕЗ ДЕНЯ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ОФИСИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ ГРОБ НАПРАВО УМИРАТ,НО ХУБАВО Е ЧЕ И ТЯХ РАЗГОНИХ ДА НЕ ПИШАТ И ДЕНЕМ- ХА ХАААААААА"

47

Анонимен

преди 10 години

Който и да е съм съгласен да влезе само не и престъпната сбирщина съставена от мутро-полицаи наречена ГЕРБ !!! 19% процента им е адски много за тях подхождат 1.9% !!!

46

ИЗРОДИ

преди 10 години

Тогава защо се страхувате от нови избори ??? Защото ,както и всичко останало , така и соц. проучвания СА ВИ НАГЛАСЕНИ. *** никой не ви вярва и над половината от българите не ви искат !!!

45

ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ...

преди 10 години

...НА ПЛАТЕНИ СОЦИОЛОЗИ!!!!КАТО ОГЛАДНЕЕТЕ ,ЩЕ МИСЛИТЕ ЧУДЕСНО...НАЙ-ДОБРЕ СЕ МИСЛИ НА ГЛАДЕН КОРЕМ!

44

джаста-праста

преди 10 години

Какво е демокрацията?:' Това, което казвам аз?' - според Боце. Казано по НоваТВ във Всяка неделя.

43

24

преди 10 години

Хаха, а вие какво очаквате, нероден Петко ли да влезе в парламента. Ето затова претстите против правителството за безалтернативни. Това ще стане при избори, пак тези ще се намърдат, сега сетихте ли се проетстиращи лумпенчета по чия *** подскачате, а??? Знам че резултатие от подобни проучвания са чиста нагласа, но в случая е така. И реално няма значение дали ГЕРБ или БСП ще са с по-голям процент, ВСЕ КОМУНИСТИ ЩЕ ВИ УПРАЛЯВАТ..И ТУРЦИ. АНАДЪН МО!!!!!!

42

мори

преди 10 години

До ИСКА ТИ СЕ.Ку*венска партия.Също като българската политика

41

dp

преди 10 години

Взимат най-много гласове от има-няма 20-те процента участващи в "изборите" им.Такава подигравка, сложили някакви ченгьор-мафиотски слуги да имитират "партии"и очакват, че с нагли изцепки по медиите ще задържат интереса на хората.Всички отдавна знаят, че нямат избор на "избори", каквото участие обявявят над 20%ще е нагла фалшификация (която ще направят с лекота както я направиха и напоследните "избори", разбира се, нали те си броят всичко).

40

MBMD

преди 10 години

Ако в момента се проведат избори ще гласуват минимум 70% от гласоподавателите, което е 3.5млн и за Герб ще са поне 30% , т.е малко повече от 1млн, за БКП - 25-26% , за ДПС - 7% - това им е непоклатимия електорат от пенсионери, турци и ***, и остава 1млн, които ще гласуват за други партии, но този път поне още 2-3 партии ще минат 4% и заедно с Герб ще имат над 50% в парламента. За Атака не съм сигурен дали ще влезе.

39

Анонимен

преди 10 години

долна спекулация на последните три вота атака нямаше шанс според вас а пак е вътре