Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Вотът на недоверие към правителството в най-скоро време ще бъде факт. Това обяви от профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Обмисляме тактика и вотът на недоверие в най-скоро време ще бъде факт. Много е важно във вота, чрез нас като опозиция в парламента,  да се чуе гласът на протестиращите и на Реформаторския блок“, написа бившият премиер.

Миналата събота Борисов обяви, че все още се колебае дали да поиска вот на недоверие, тъй като този ход бил обречен на неуспех. Той смята, че “Атака“ отново ще подкрепи БСП и ДПС, както ги е подкрепила за бюджета и за всичко останало.

Още по темата
Тогава лидерът на ГЕРБ изрази опасенията си, че е възможно, след като вотът не мине, тройната коалиция да каже, че правителството има доверие.

По рано днес, пак чрез социалната мрежа, Борисов обвини лидера на ГЕРБ в лъжа.

„Видяхте ли с каква увереност Станишев говори, че са свалили цената на тока ????? И това на фона на сметките на хората, които показват по сутрешните блокове на телевизиите.  Е, със същата нагла увереност ще излъжат, че са "вдигнали" пенсиите и заплатите след четири години, ако изкарат целия си мандат, така както желаят !“, написа Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase