Снимка: Dnes.bg
fallback

"Очевидно БСП, ДПС и "Атака" няма да спрат с политическите уволнения, докато не изгонят всички кадърни и способни хора от държавата". Това коментира във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който успя да пусне четвърти коментар по горещите теми само за по-малко от денонощие активност в социалната мрежа.

Бившият премиер и този път остава верен на себе си и нападна управляващите за назначенията им и рокадите, извършени от тях по върховете на даржавната администрация.

Oще по темата
Борисов нарича освобождаването на шефовете на Българската агенция за инвестиции Борислав Стефанов и на Държавна дирекция "Архиви" Мартин Иванов "политическа метла".

По думите му политическата наглост на Тройната коалиция е стигнала до там, че да уволнят двамата чиновници, които според него са "млади хора, изключително образовани".

"Единият има бакалавърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България, завършил е магистратура по Международен мениджмънт в Regents Business School, Лондон, и МВА в Harvard Business School, Бостън. А другият е магистър по право и доктор по история, работил като доцент в БАН и специализирал в Кеймбридж, Единбург и Националния университет на Ирландия. Защо трябваше да бъдат уволнени?, пита Борисов и отговаря:

"Явно образованието и възможностите им не съвпадат с изискванията на новите управляващи. Политическата метла продължава. Ще нанесат непоправими щети, после ще ни трябват години, за да се възстанови работата на институциите", заключава той във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Анонимен

преди 10 години

A TI KAKVO PRAVI BE TIKVO4 NE UVOLNIAVA LI BE POJARNIKAR SMOTAN KAKVO PRAVI VAB VARNA PAVEL DIMITROV KAK VZE DORI I SLADOLEDA I SEMKITE NA INVALIDITE KAK VZE UZOVIR TRASTIKOVO NA SINA SI GOTOV ZARIBEN KAK SLOJI KOI4EV NA NAPOITENI SISTEMI I KRADAT S KMETA NA DEVNIA KUZEV KRADECO I O6TE I MO6TE MAI TE ZABOLIA AMA NALI ZNAE6 NA VSIAKA SVINIA I IDVA KOLETA TAKA E TIKVO ZELENA

118

Реалист

преди 10 години

До 134.....Сигурно си искал СИМПАТИЗАНТИ да кажеш , а не подмазвачи ....

117

ани

преди 10 години

Каква жалка картина сме! Глупав народ-управление на комунисти!!!!!!!!!!!!Мили приятели,върнете се от чужбина, за да помогнете и на малко останалите интелигентни хора в България! С неграмотните и олигарсите , не можем да се справим сами!

fallback