Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

В структурите на ГЕРБ през последните седмици и месеци има много новоприети членове, а в някои от случаите новопостъпилите в партията стават членове точно заради тези, които напуснаха ГЕРБ, посочи пред журналисти в Чепеларе заместник-председателят на партията Цветан Цветанов.

Той заяви, че не очаква отлив на членове заради новата политическа формация БАСТА, която предстои да се учреди с участието на бивши депутати и доскоро знакови лица от ГЕРБ. Смятам, че българските избиратели са тези, които ще оценят качествата на всеки един политически проект, допълни Цветанов.

Още по темата
Той определи като "много нелепа ситуация" и "един тежък пътен инцидент" катастрофата, при която загина проф.Евгени Николов - вещо лице по разследването срещу Цветан Цветанов. Много е несериозно да се правят внушения, при положение че има експертизи и разследване, което трябва да приключи. Коментарът му беше по повод появилите се информации доколко е случайна катастрофата с проф.Николов.

Цветан Цветанов прогнозира, че по всяка вероятност може да се предприеме решение за излъчване на заместник-председател на парламента от ГЕРБ. Смятам, че е логично да предприемем такава стъпка, защото това ще ни даде възможност за по-активно участие, но това ще бъде решение на Парламентарната група, допълни той, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase