29

Гражданин на РБ

преди 10 години

arhar 25,Най-лошото е, че всеки клуб на най-високопоставени "бивши" и "настоящи" членове на властта в РБ се ръководи, внимателно и незабележимо, от друго място.;-)

28

Надзирател

преди 10 години

Нелепа история си ти цецко ! Много нелепи истории се случиха все около теб ? Скоро, скоро ще дойдеш при нас и ние ще те направим лепа история !

27

Николов

преди 10 години

Този наистина ни смята за ***?

26

1chovek

преди 10 години

Повдига ми се от ГЕРБ и ЦвЦв, но наистина в случая става въпрос за катастрофа. Просто прочетете в нета, поразровете се малко, преди да се бъхтите убедени-непросветени пред клавиатурите.Повечето коментари ми звучат много несериозно и в стил "Чакане на извънземни" (да, и такова чудо е правил бългринът за тия 20 години обикаляне на празното пространство).Хубаво е, че сте намразили ГЕРБ (т.е. поне донякъде ви е дошъл акъла), но това не е повод да подскачате като дрогирани и като по команда.

25

Въпрос?

преди 10 години

Направена ли е криминална регистрация на обвиняемото лице Цветан Цветанов?

24

Анонимен

преди 10 години

Неслучайните хора не умират случайно. Проф. Евгений Николов съвсем не беше случаен човек. Ако не друго, този факт е много добре известен на Цветан Цветанов.

23

nedjlko.grozev

преди 10 години

Нелепа бе и ситуацията със "самоубийсвото" на убиеца на Мирослава от Перник!

22

Анонимен

преди 10 години

"Цветанов: Катастрофата с проф. Николов е нелепа ситуация"Нелепа, нелепа...Ама колко навреме!

21

Йово

преди 10 години

Цецко бе, момчето гледа все едно ще влиза в затвора.

20

Анонимен

преди 10 години

Със сигурност ББ и ЦЦ искаха и искат да направят нещо добро. Това е с цел да изкупят греховете от миналото. Безспорно и категорично е , че трудно се променя престъпното мислене и то ще си остане. Те си мислят, че ако направят нещо добро и хората ще простят /примерно незаконното забогатяване/. жалко , че има хора които им се връзват. На Б-я трябват чисти и неопетнени хора,но трудно ще се намерят.

19

кк

преди 10 години

Инфаркта на Мишо Бирата е нелепа ситуация... Катастрофата с проф. николов е нелепа ситуация.... Колко още нелепи ситуации ще има?

18

ОТВРАТ!!!!

преди 10 години

КОЛКО Е ОТВРАТИТЕЛЕН СКРИЙСЕ БЕ ЧОВЕК НЕ СИ ЗА ПОНАСЯНЕ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ ПЪРВО ЗАРАДИ ТЕБЕ ПОСЛЕ БОРИСОВ ФИДОСКА И ТАМ КРАСИМР КАКЪВ БЕШЕ И ДОСТА СТАНАХА РУМЕН ЕДИКОЙ СИ МНООООГО СТЕ А ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА ЦЕЦКА ЗА АТАНАСОВА "ГОЛЯМАТА"СПЕЦИАЛИСТКА ДАЖЕ НЕ МИ СЕ ПИШЕ ЗАТЯХ ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАМЕ ЧЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЯХ

17

Анонимен

преди 10 години

така и не се разбра какво и кого е подслушвал Цветанов.Ами да докажат и да го осъдят,а то само слушаме,ГЕРБ били какви ли не,а най-големите престъпници и потомствени убийци са в БСП.

16

Анонимен

преди 10 години

Има Господ!

15

arhar

преди 10 години

Кой нормален човек ще отиде да гласува за корумпираните марионетки на кръга ' монтерей ' Миро наденицата и Емо фаса ?Баста на бастата им!

14

аз

преди 10 години

До Черен ПетърЧе за какво друго да ползват колата с апаратура за подслушване? За пикник? Нали за това е закупена апаратурата?!

13

az

преди 10 години

До РеволюционерДо сега не съм видял или чул дори едно смислено обвинение срещу него - за какво да го осъдят?

12

MAFIA

преди 10 години

УБИЕЦ!!!!

11

до 10

преди 10 години

За сведение цветаноффф е един от най-изявените членове от фамилията на кръстника, когото дириш. А на кого пречи?- на всички честни хора, на всички, на които им е останала мъждукаща надеждица, че нещо може да се промени и мутрите да влязат в затвора. Много случайни смърти стават напоследък и то все на неудобни хора. А по закона на Вселената, в която всички живеем- нищо, което се е случило, случва и ще се случва-НЕ Е СЛУЧАЙНО !

10

Drundera

преди 10 години

Баста и на ГЕРБ и на БАСТА и на цялата пасмина!