Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото
fallback

„Призовавам министърката на регионалното развитиe още днес да бъде пуснато движението по връзката от магистрала "Хемус" за София при гара „Яна”. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от „Фокус”.

„След като ние сме построили връзката за магистралата, единственото, което те могат да направят, е да я пуснат”, каза Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че движението трябва да бъде пуснато още днес и да не се бави излишно с официалното откриване, предвидено за понеделник.

„Управляващите не бива да се гаврят с хората, като ги карат да пътуват в тапи и задръствания по този участък”, заяви Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Анонимен

преди 10 години

И какво стана , пуснаха отсечката 1 час след като загинаха 2-*** а 5-*** берат душа в болница , и това само за да може Терзиева да си изпече още накой и друг ден свлечения *** на морето ! Не ви ли е срам бе убийци ! Не ви ли е срам и вас дето ги подкрепяте ?

116

Анонимен

преди 10 години

А кой се гавреше с хората като поставяше кучетата над тях? Ти какво, банкянски тарикат, на къса памет като твоята ли разчиташ?!

115

FBI

преди 10 години

Точно Бойко Борисов с неговото управление донесе и Мита , ''човека в България трябва да много як силен , да може да се бие , образованието нема значение'' , затова кадърнитe напускат България

fallback