117

Анонимен

преди 10 години

И какво стана , пуснаха отсечката 1 час след като загинаха 2-*** а 5-*** берат душа в болница , и това само за да може Терзиева да си изпече още накой и друг ден свлечения *** на морето ! Не ви ли е срам бе убийци ! Не ви ли е срам и вас дето ги подкрепяте ?

116

Анонимен

преди 10 години

А кой се гавреше с хората като поставяше кучетата над тях? Ти какво, банкянски тарикат, на къса памет като твоята ли разчиташ?!

115

FBI

преди 10 години

Точно Бойко Борисов с неговото управление донесе и Мита , ''човека в България трябва да много як силен , да може да се бие , образованието нема значение'' , затова кадърнитe напускат България

114

днес

преди 10 години

Ало-о-о СИК. Ти като се гавреше с хората беше добре,а сега защото вече не можеш да се гавриш с лошия материал вече не е добре.Я вземи и отиди на психиатър имаш нужда,ако ти не го разбираш сестра ти е доктор поне тя да те заведе защото ставаш за смях на хората.И запомни веднъж завинаги като даваш интервютата си не си на селския прощад в Банкя да клюкарстваш на поразия.Селския ти манталитет се вижда отдалече,не го ли разбираш.Спри така карущарски да прюеш много по интелигентни и образовани хора .

113

глупав гербер

преди 10 години

Бойко, какво стана с АМ Марица, защо 1 година никой не работи там и защо не плащаше на работниците? Нали парите уж Брюксел ги даваше?

112

bgsoldier

преди 10 години

130, разбира се, че има. Тези, дето сега лапнаха пак кокалчето - те не са ултра нагли, лъжат нон-стоп и не им мига оченцето.

111

bashkolio

преди 10 години

Е от този по -голям наглец има ли?

110

rabat

преди 10 години

До 127Дойде време вие да го лапате!Не ти е виновен сайта че,въпреки цирковете които направихте-декиш не хвана.Може да продължавате с кафенцата,с плажчето,със свирките(между другото много хубаво духате-с пълни бузи), просто забавлявате хората безплатно.Голям кеф е да знаеш като ви гледа човек как се пъните на жълтите павета.

109

rabat

преди 10 години

Егати наглеца!Тоя на снимката 4 години се гаври с Българския народ,и сега има очи да застане пред камера,за да му слушаме селяндурските изрази.Омръзна му да стои в задколисие и започна да си показва ***.Липсва му медийната известност.Горкия че и лентички сега няма да реже,че и паричките в касата вече не са много,и в пленарна зала го принуждават да стои,направо се притеснявам за кръвното му.

108

Иво

преди 10 години

До LoraЛорче, ще ти го кажа фино и деликатно, батювото. Твоето акълче не е за тази материя. По-добре се заеми с четене на книги, решаване на судоку и, разбира се, с тренировки за най-важната дейност, за която съществуваш на този свят - репродуктивната. Успехи!P.S. Това важи и за останалите, които се хвърлиха да защищават с гърдите си , досущ Матросов, Великия, Неповторим, Умен, и много Скромен Бойко Борисов. Ако беше в древността, щяха да го нарекат Цар Бойко Строител, като Давид Строител...

107

Анонимен

преди 10 години

absolyten NE6TASTNIK.........SKRII SE NQKADE I NE SE POKAZVAI (KATO DQNKOV)

106

Анонимен

преди 10 години

PRIZOVAVAM ZA SPESHNO NALAGANE NA TAKSI PO VSICHKI MAGISTRALI V BG !!!...?E NEMA TAKAVA DARJAVA S MAGISTRALI BEZ TAKSI , A MA NA DUNAV MOST 2 IMA KATO NAI BOGAT SEVEROZAPADNAL KRAI

105

Lora

преди 10 години

Bravo na Borisov,samo toi milee za xorata! Edinstveniat premier,koito napravi nehto v tazi darjava.Samo taka g-n Borisov ,natiskaite gi tezi therveni bokluci

104

Анонимен

преди 10 години

Популизмът на този дерибей доби съвсем детински характер. Свършиха ***, дето можеш да манипулираш с циркаджийщините си, Рапоне.

103

садо–мазо

преди 10 години

Очевидно на червените драскачи им е хубаво да се гаврят с тях, и то от любимата им партия!

102

Достоен за уважение

преди 10 години

е Г-н Бойко Борисов. Наистина радее за Бг. Единственият политик, който заслужава уважение в Бг. А другите повтарят неговите идеи като свои. Той наистина искаше да изгради европейска Бг. Грижеше се за гражданите, колкото можеше. Грижеше се още докато беше кмет на София и винаги е радеел за България. Поклон, Г-н Борисов.

101

Az

преди 10 години

Евалата Бойко!

100

ПИЧ ИЛИ ПЕДАЛ

преди 10 години

След четиригодишно преяждане с постна пица,поголовни СРС-та,обоновани предположения за спуснати им от Вашингтон терористи,ама жалко много жалко,че Боко тиквата не каза и дума за отмяната на педерасткият парад в София!Краино време е *** от Банкя да се изока и тоз въпрос за фундаменталните евроатлантически ценности!Боко,около тебе не се мяркат никакви жени и време е да си признаеш и наредиш под знамето на дъгата и да поведеш BGПЕ*АЛИТЕ

99

Анонимен

преди 10 години

Алооо селянино, има закони, чака се АКТ 15, тия и да крадат, поне спазват част от законите !!!Тъ че и да ревеш и да не ревеш си бита карта !!!

98

muzaka

преди 10 години

До СИД 90постСИД,преди време бях написал,че великия Скот Фиджералд бе написал книгата:Великият ГетсбиТа,сега мие трудно да си помисля какво би могъл да напише за една бивша мутра и бандит. В Републиката има достатъчно много ***/***/ които го слушат на ,,чист БГ език и оксфордски английски,,Та този бивш център нападател и пилот, непризнат художник сега защитава с невероятната си правна култура движението по Републиката.Все пак е бил милиционер.Такъв само с голям камък и ,,У Искъро,,.