Димчо Михалевски. Снимка: Булфото
fallback

Левият депутат Димчо Михалевски призова партиите и протестиращите да дадат една година толеранс на правителството на Пламен Орешарски.

"После да направим избори заедно с тези за Европейския парламент, нямаме още решение в БСП по този въпрос, но според мен трябва да вървим в тази посока", каза той пред TV7.

Той призна, че БСП, ДПС и правителството са извели българина на улицата с нелепи назначения и с начина на взимането им.

"Сега трябва с много ясни послания да убедим същите хора, че формулата ни, макар и лимитирана във времето, е изпълнима", обясни Михалевски.

По думите му в момента мнозинството е стабилно, но в сложната ситуация трябва да се намери обединение около важното за страната.

"Разумното поведение е да се даде обозрим хоризонт за действие с ясни цели и задачи, за да бъде укрепена държавата", настой депутатът.

Той вярва, че всички политици, включително бившите управляващи, са в дълг пред хората в страната.

Димчо Михалевски не се съгласи и с изявлението на парламентарния шеф Михаил Миков по адрес на медиите.

"Той не го направи с умисъл, но парламентарната ни група със сигурност няма намерение да се кара с медиите", увери левият депутат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

Много добре

преди 10 години

Супер е, значи смятате още 1 година да се крепите на средния пръст на Воленчо?Не Ви ли е малко обидно, Велика Партийо???

136

Анонимен

преди 10 години

според мен трябва да се забрани на ромите да гласуват ,ромите понеже са не грамотни и го правят за 2 кебапчета а също така и тези които са извън БГ с години

135

отвратен

преди 10 години

"Другарю" Михалевски, не мога да си отговоря на един въпрос- кой страда от амнезия? Ръководителите на Вашата партия или народа. Убеден съм, че народа не страда от такова заболяване и помни много добре до какво положение ни е докарвала "партията кърмилница" при всяко завземане на властта и то с лъжи, измами, компромати. Какво остана недоограбено в тази държава, че искате още една година. Ако имате поне малко достойнство отидете си с мир и то веднага. 80% не ви вярват. Тогава???????? ОСТАВКА!!!!!!

fallback