Делян Добрев. Снимка: архив, БТА

Народните представители от ГЕРБ няма да получават възнаграждения, когато не участват в заседанията на Народното събрание, съобщи в Хасково депутатът Делян Добрев.

Вчера лидерът на партията Бойко Борисов обяви, че неговите депутати няма да ходят на работа в парламента, ще си стоят в централата на партията, защото не искат да участват в случващото се.

Когато Народното събрание започне да обсъжда промени в изборното законодателство, неговите народни представители ще се върнат в парламента. 

Още по темата
„През последната седмица хората красноречиво показаха, че не искат този състав на Народното събрание, не искат тези назначения от последните седмици, не приемат този кабинет и не се виждат представени в това Народно събрание", обясни днес Делян Добрев защо ГЕРБ отказва да ходи в НС.

Нашето участие в парламента се обезсмисля и поради факта, че нашите предложения не се вземат под внимание, добави Добрев.

По думите му през последния месец Народното събрание се занимава "с реваншизъм, с клиентелистки законопроекти, с овладяване на силовите структури и с реформи в силовия сектор с политически и икономически цели".

Народните представители от ГЕРБ ще участват в пленарните заседания, когато се обсъжда нов Изборен кодекс, посочи Делян Добрев, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase