Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters
fallback

Бонбони и вино се разнасят днес из Народното събрание. Спас Панчев от левицата първи реши да почерпи за имен ден, като се разходи из кулоарите с кутии с бонбони.

Веднага след него се активизира и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес има рожден ден и става на 54 години.

Рожденикът, който днес е във видимо лошо настроение, не почерпи сам, а прати хора от пресцентъра си да донесат бонбони и вино на ресорните журналисти.

Борисов днес с неохота приемаше поздравленията, а явно нямаше желание да седи и в пленарна зала, тъй като излезе още на първата точка в днешната програма на депутатите и се прибра в парламентарната стая на ГЕРБ.

Кулоарната мълва носи, че Борисов категорично забранил да му се носят подаръци и торти. Парламентарната група на ГЕРБ няма да купува подарък, стана ясно от изказване на Борисов. Събрали са по сто лева депутатите, обясни той и допълни, че парите ще бъдат дадени за благотворителност – на старчески дом или на дом за сираци.

Oще по темата
Борисов коментира, че е тъжен на празника си, защото „вижда накъде отива държавата“.

Положението беше съвсем различно миналата година, когато той беше премиер, а пред вратата на Министерския съвет се зареди опашка от хора, носещи дарове. За миналия си рожден ден той дори получи торта като магистрала с валяк отгоре.

Другият празнуващ – Спас Панчев, пък днес беше в изключително добро настроение, с охота приемаше поздравления и с усмивка благодареше.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

235

Kiki

преди 10 години

Ами за него като е химера нека турци ви оправляват

234

Анонимен

преди 10 години

Положението беше съвсем различно миналата година, когато той беше премиер. Да беше различно, хората се чудеха, как да оцелеят. Мутро за теб премиерския стол е химера вече.

233

БРАННИК

преди 10 години

Най-обичам да съм киселяк бате.

fallback