Снимка: архив, Булфото
fallback

Твърденията на Волен Сидеров са лъжа и срещу него ще бъде заведено съдебно дело за клевета и обида, съобщиха от ГЕРБ.

Сутринта лидерът на "Атака" обяви, че Михаил Михов, известен като Мишо Бирата, е бил поръчан от Цветан Цветанов, като е бил отровен с инжекция, която симулирала инфаркт.

Сидеров отсече, че информацията му е сигурна и достоверна.

Oще по темата

Мишена №1 съм на Бойко Борисов, продължи още националистът и допълни, че хора от кръга на Румен Николов-Пашата и "Котараците" в момента създават криминална групировка, която да удари по него и партията му, която свалила ГЕРБ от власт.

"Категорично отказваме да влизаме в обяснителен режим през медиите с един видимо нестабилен психически човек. Съдебната зала е мястото, където г-н Сидеров ще понесе законовите последици от извършеното. Категорично заявяваме, че г-н Сидеров ще бъде съден за всяка клевета и обида, с която е свързал имената на председателя и зам.-председателя на ГЕРБ - Цветан Цветанов и Бойко Борисов", допълват в позицията си от ГЕРБ.

Партията на експремиера призовава националистът да се извини публично и да оттегли клеветите и обидите, отправени по техен адрес.

"Напомняме му, че никой не е по-голям от буквата на закона и той като човек, който има претенциите, че участва активно в създаването на законовите норми, не бива да прави престъпление", завършват от пресофиса на бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

200

!!!

преди 10 години

Четете внимателно-медиите мълчат отново,но...бсп се канят да узаконят започнатото от герб,а именно *** гета,хората с малко повече мозък сами могат да си обяснят какво значи това.Събуждайте се и излизайте,защото скоро ще е късно.Разпространявайте!!!!

199

ty4ina

преди 10 години

nay4ixte li tyrski be plynki

198

nadziratel

преди 10 години

teq vsi4kite kadeto plyqt bqxa pri men v zatvora

fallback