200

!!!

преди 10 години

Четете внимателно-медиите мълчат отново,но...бсп се канят да узаконят започнатото от герб,а именно *** гета,хората с малко повече мозък сами могат да си обяснят какво значи това.Събуждайте се и излизайте,защото скоро ще е късно.Разпространявайте!!!!

199

ty4ina

преди 10 години

nay4ixte li tyrski be plynki

198

nadziratel

преди 10 години

teq vsi4kite kadeto plyqt bqxa pri men v zatvora

197

Анонимен

преди 10 години

Всъщност изхвърлянето на предателя вчера беше предвидено ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ДА ОТВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА ПО ДЕЛОТО С НЕЗАКОННОТО ПОДСЛУШВАНЕ В ДОМА НА БОЙКО БОРИСОВ - САМО С ТАЗИ ЦЕЛ. ВИЖТЕ ДНЕС МЕДИИТЕ - КОЛКО ВНИМАНИЕ ОБРЪЩАТ НА ПРОСТОТИИТЕ НА ПРЕДАТЕЛЯ, КОЛКО НА ИЗЯВЛЕНИЕТО.

196

Хахах

преди 10 години

До АнонименКак да те съди, като си се писал Анонимен :D "да ме съди, ако му стиска..." хахахах, пиши си трите имена и адрес, и успех! Като се скриеш зад компютъра е лесно ;)

195

Анонимен

преди 10 години

Да, аз итвърдя, че *** Бойко Борисов е само един алчен бандит и вулгарен убиец. Да ме съди, ако му стиска на *** гаден! Вбесиха ме едни коментари на разни ГЕР-бери, че видите ли, *** с правителствените самолети е помагал на болни хора. Аз обаче ще разкажа конкретен случай, при който *** и неговите протежета фактически извършват убийство. И няма да се откажа от думите си. Не се страхувам от смъртта, но искам да се знае как *** Бойко е изтребвал физически ветерани на антикомунис

194

Ама тая Мутра

преди 10 години

наистина се изживява като Кръстникът!Само дето наистна няма и грам мозък!

193

Кръстникът

преди 10 години

на мафията Боко *** така си е свикнал да плаши всичкикоито казват това, което не му отърва, още си мисли, че командва парада! Болен мозък, поне да имаше финесана Марлона Брандо, ами то една само гола бандитска тиквабез мозък!!!

192

възмутен

преди 10 години

Те затова толкова лентички нарязаха горките.Подготвяли са се.Сега няма да харчим боя за новите им дрехи.Вертикално ще си ги окичат.Колко предвидливи са били.Да бяха попитали ,,Сергей,,как се оцелява на всеки километър.

191

Анонимен

преди 10 години

А ББ извини ли се на ДПС и Ахмед Доган за непотвърдената и недоказана информация за планирано покушение над лидера на ГЕРБ ?"за това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган"

190

седесар

преди 10 години

Както Патронът му през 1989г Тодор Живков гледаше умно и не можеше да повярва че вече не е на власт , така и Бойко Борисов все още не вярва, че на народа му е писнало и не го е избрал с мнозинство и вместо да отиде да си лекува хипертонията и опасно високото кръвно, продължава да не се отказва от облагите на властта и да се вживява на министър председател в сянка и с риск за здравето си и за народа, пак да иска да управлява на есен!

189

Анонимен

преди 10 години

И такаааа, просто вече няма какво да кажа , пореден политически цирк. До сега от толкова клевети към Б.Б и Ц.Ц, българина не видя почти никакво движение. Ако питате мен, всички партии са замесени, малко или много и както винаги виновни има, но наказни няма ! Според мен, нито един депутат не трябва да има имунитет, защото НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е БЕЗСМЪРТЕН И НАЙ - ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ ТОЧНО НАРОДА ГИ Е КАЧИЛ ГОРЕ И НАРОДА МОЖЕ ДА ГИ СВАЛИ !

188

пенко

преди 10 години

влизате ама един друг път. Ако ставаше така съда нямаше да замрази делото срещу Цвъки за оклеветяването на Мирослава Тодорова. Не само Цвъки има имунитет, а и Болен. За клевета няма кой да му поиска имунитета така, че ще съдите баба си. Простотията на ГЕРБ продължава да блести с неземна светлина.

187

Мамантос

преди 10 години

*** и злобни тикви на заптийета, за какви съдебни дела, бълнувате? Та, вас ви очаква съд и каторга, малоумия!!

186

poli

преди 10 години

Сидеров е не само клеветник той е абсолютен хулиган, опасен за обществото. Ако нямаше депутатския имунитет да са му изгнили кокалите в затвора. Как само маймуните му бяха окупирали парламента, и нямаше кой да ги прибере от там. Удря и казва ти защо ме удряш бе. Извини се. Всички го видяхме още първия ден на НС.

185

w

преди 10 години

По-преди съденето за клевета е редно Борисов да обясни:- Как така Мишо Бирата почина в най-удобния момент за него (за Борисов)?- Как също така удобно почина и съпругата на Мишо Бирата?- Дали тези две удобни смърти ликвидираха възможността за сериозно разследване по случая с "Ало, Ваньо...." в две посоки? Първата - не се водят разпити с мъртви свидетели и втората - не можеш да предявиш иск към мъртъв човек.Това трябва да обясни Борисов първо на хората, а после и на следователите.

184

хаха

преди 10 години

Стига сте ревали бе гербески ***. Взе да ви пари под краката и почнахте да цирикате на умряло. Мършиии

183

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-287Ти за себе си ли говориш.

182

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ е партия на кадърните и образованите. На *** тикви не им остава друго, освен да ги набеждават в собствената си тъпотия. Стана много забавно тиквите да наричат умните "тикви", а умните да си траят, за да се видят отвсякъде тиквите в цялото им тиквенско тъпоумие. Чакат ги много още нови изненади.

181

Анонимен

преди 10 години

Не съм съгласен,вместо в съда Сидеров да отиде във "Всяка неделя" при Кеворкян и да разкаже вси4ко както си е било в самолета " 1 към 1" и без да овърта.Ние приблизително знаем ,но друго си той да разкаже , има и талант.