Пламен Орешарски. Снимка: Булфото, архив
fallback

Излизат неща, които бяха обществена тайна, коментира в Пловдив кандидатът за народен представител от БСП Пламен Орешарски скандала, който се завихри, след като сутринта ексземеделският министър Мирослав Найденов каза, че всички министри от кабинета на Бойко Борисов са били подслушвани.

Според социалиста обаче няма изненада у никого за мащабите на подслушването и полицейщината в лошия смисъл на тази дума.

Oще по темата
„Аз съм убеден, че също съм бил подслушван, но това не ме притеснява“, отбеляза той.

По думите му, ако някой е любопитен, може да го слуша, тъй като той говори последователно едни и същи неща през тези 4 години.

Според Орешарски подслушването в никакъв случай не е солова акция на Цветан Цветанов. Причината е във върха, може да се предполага, че е замесен и Борисов. Това може да се предполага. Ако Борисов не е знаел какво става, това е лоша характеристика за него, коментира той.

Един бивш шеф на полицията трябва да знае какво прави полицията, тъй като в противен случай това е друга крайно негативна характеристика.

Пламен Орешарски няма очаквания тези скандали да повлияят на изборния резултат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Раздумка Тлакова

преди 11 години

Ох, седянка, ох, кеф!!! *** тоя кой го взема насериозно вече! Само той сам себе си...

45

Анонимен

преди 11 години

Обаче всички използвате полицейски термини: характеристика. Много грозен стана циръка вече. Много удари под кръста, много агентски номера, вече ударихте дъното.

44

Анонимен

преди 11 години

А ако Съсела занесе данни в прокуратурата ,че някаде са го е....ли , другите ще потвърдят , че и тях са ги.....

fallback