46

Раздумка Тлакова

преди 11 години

Ох, седянка, ох, кеф!!! *** тоя кой го взема насериозно вече! Само той сам себе си...

45

Анонимен

преди 11 години

Обаче всички използвате полицейски термини: характеристика. Много грозен стана циръка вече. Много удари под кръста, много агентски номера, вече ударихте дъното.

44

Анонимен

преди 11 години

А ако Съсела занесе данни в прокуратурата ,че някаде са го е....ли , другите ще потвърдят , че и тях са ги.....

43

Анонимен

преди 11 години

Комунист да се притеснява да се виждали някъде овен станишев които ще го притеснят от русия след катастрофалната загуба

42

ентъртейнър

преди 11 години

Та да се припознаваш в подобен типаж и да подкрепяш човек, на който според законите мястото му е в затвора,това означава просто, че си кръгъл *** без грам елементарна гражданска култура.Който и да дойде на власт, каквото и да се случи, тези хора ще си останат "кръгли ***", ще живеят мизерно в по-голямата си част и ще са тежест за едно нормално развитие на България. Още на изборите ще се видят процентите - има ли шанс за нормално общество или е време за решителна крачка към мутроландия.

41

ентъртейнър

преди 11 години

Хора, които живеят зле, се припознават в богати, нискообразо0вани, издънки от Прехода и остатъци от комунизма, *** физкултурници, пожарникари, мутри,които освен всичко друго са безобразно богати.Да подкрепях, човек като Цв. Цв., който очевадно има нерегламентирани доходи, допуснал или наредил е масови незаконни подслушвания, съдеше хората по медиите, МВР биеше, а той оправдаваше, всички евро-партнъори ни удряха поредни шамари с позициите за Шенген

40

АНОНИМЕН

преди 11 години

Който го страх,че е сгазил лука най много вика.

39

Анонимен

преди 11 години

Божидар Димитров - мейдияна звезда - днес за пръв път се скри от телевизията селд като вчера е казал в Стандарт че има масово следене - -хораат са наплашени разберете. След като Миро се е обадил Цветанов е звъннал 100-тина телефона на разин редакторчета и МВР-началници

38

Анонимен

преди 11 години

хората мълчаха досега защото ги бе СТРАХ! не че вече не ги е страха - прехвърялт смейсдтават си в чужбина (Емил ДимитровМирослав найденов), а Цветанов шета с полицията и отвлича децаат им (Брендо) или пребърква детските играчи (Миро найденов). - прросот сега страхът е по-малък и почнаах да говорят. леле ако падне окончателно герб каков говорен ще падне против Цецо

37

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е равно на герб - Думи на председатгеля на герб Борисов - ами ти какъв си бе - чистамчка?

36

слухар

преди 11 години

Пламене, теб варненци няма как да те изберат на 12 май поради факта, че като чистеше градинките в събота всичките те видяхме , че беше заедно с едно криминално лице Б.Г. председателя на общинското ръководство на БСП във Варна и бивш председател на общинския съвет Б.Г..Проблемът ви на БСП е, че теб те изкарват като ново лице за изборите , но си заобиколен и зад гърба ти стоят отдавна компроментирали се хора.Това ви е проблемът. Със стари ку..ви нов бардак не се прави.

35

Бай Хой

преди 11 години

И мен са ме подслушвали!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам колко ПРОСТИ българи има! Не става дума за трактора, винету, пинокио или червеното писателче. Става дума за НЕЗАКОННО подслушване! За подобно нещо няма извинение. Когато има съмнение за престъпление, си има ЗАКОНЕН РЕД чрез съд, прокуратура, протокол и контрол. И когато не се установи нищо, съответно данните се унищожават, иначе се вкарват в съда. А който го прави на своя глава, Е ПРЕСТЪПНИК! Това е все едно да стреляш по всеки минувач, защото има вероятност да е крадец.

33

Анонимен

преди 11 години

То си е нормално да се подслушва - този, който има възможност го прави - работата е там, че сега е трябвало да излезе наяве подслушването. Нека всеки се замисли, ако има възможност тайно да подслуша или проследи някого, дали не би го направил.Подслушване и следене във всички измерения е имало, има и ще има - That's all Folks !

32

Анонимен

преди 11 години

До ИвоБраво Иво, тия с левите пръсти ще им се изтрият нокътчетата да слагат минуси.

31

Анонимен

преди 11 години

Изглежда че е модерно да си подслушван.Значи че си с нещо значим.Чудя се Орешарски с какво?

30

Подслушван българин

преди 11 години

Аман от това подслушване. Комшийката ме подслушва, като правя секс с жена ми. ****мка и на дъртата пенсионерка, не мога да си доведа нещо чуждо , че веднага ще разбере. Никакви права и свободи нямам в тази държава.

29

До 43

преди 11 години

Я разкажи натам, какво стана след като се събуди? Хареса ми този твоя сън, мнооо екшън, мноо нещо...

28

Замислен

преди 11 години

Ти си толкова елементарен че няма какво интересно да чуят.

27

Анонимен

преди 11 години

Мдааа гузен негонен бяга!В днешно време подслушването е евтино и ще дойде ден в който ще се разбере,че МВР е много,ама много малък подслушвач.В 21 век и през часовника може да се подслушва.