Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БТА
fallback

Няма да искам оставката на Цветан Цветанов. Това декларира в Златоград лидерът на  ГЕРБ Бойко Борисов по повод заявеното от бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи е подслушвал всички министри от кабинета Борисов, включително и самия Борисов, предаде „Фокус” .

Бойко Борисов цитира Библията, като каза, че няма ненаказано добро и че това е кадрова грешка на Цветанов. „Въпреки това няма да искам неговата оставка", категоричен бе Борисов.

Той подчерта, че Цветанов е моторът на партията и е изключително важен за всички.

Oще по темата

„Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветан Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве. Ние заставаме зад главния прокурор Сотир Цацаров, защото аз му вярвам”, каза Бойко Борисов.

По повод личността на Мирослав Найденов, Борисов заяви: „Най-малко Миро може да се оплаква от Цветан Цветанов. Той винаги е имал неговата подкрепа. Миро да излезе и да се закълне, че при мен е идвал с тази информация, че Цветанов ме е подслушвал мен, както и останалите министри от кабинета ми”, посочи Борисов.

Той подчерта, че е сигурен, че такова нещо не е имало - самият Цветанов му се е заклел в децата си, че не е извършил подобно нещо срещу него.

Относно това, че през годините се усещала защитата на Бойко Борисов върху Мирослав Найденов, той заяви, че го е защитавал в моменти, когато са искали неговата оставка, виждайки, че той е правил нещо добро за сектора, за който е отговарял.

Цветан Цветанов също коментира, че не е имало подслушвания на министри и не е покровителствал такова подслушване на министри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

673

Анонимен

преди 11 години

Моторът на Герб отдавна взе да се дави.И колкото повече се напъват за власт, толкова повече колата им затъва в помия!

672

Иде 12-ти май!

преди 11 години

Ето това ще ви провали на изборите! Много инатливото магаре много тояги получава...

671

до GUEST

преди 11 години

Всички станаха строители - едни на магистрали - други на Атомни централи. И да - защо един министър се притеснява че го подслушват - сами се сетете. НАИДЕНОВ сега ще обикаляш медиите и прокуратурата и ще обясняваш как си ДЕВСТВЕН. Е не минава - разтвори бузки ти на Сергеи, геи ... геи

fallback