Снимка: архив, БТА
fallback

Окончателно бургазлията Октай Енимехмедов, обвинен в опит за убийство с газов пистолет на бившия лидер на ДПС Ахмед Доган, няма да може да се кандидатира за депутат. Това реши Върховният административен съд. 

Според магистратите жалбата на Енимхемедов срещу ЦИК е  неоснователна.

От Районната избирателна комисия в Бургас съобщиха преди  дни, че около 3900 са легитимните подписи, събрани в подкрепа на Октай Енимехмедов. Те обаче не са били достатъчно - трябваше да бъдат 5000.

Oще по темата
При регистрацията инициативен комитет представи повече от 8000 подписа в подкрепа на Енимехмедов.

Енимехмедов насочи към Доган газов пистолет по време на Осмата национална конференция на партията в НДК на 19 януари т.г. Оттогава той е в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

резили

преди 11 години

Аман от извратени атеисти! Атеизмът не е само вяра в някакъв бог а морал, вяра, принципи независимо дали са на религиозна основа! Никоя вяра, учение, възпитание основано на хуманен принцип не ти дава право да избиваш невинни хора! Сега ако обичате любовниците от бкп и дпс да спрат да се опитват да си почистват насраните ***! Историята ще ви нареди до най-извратените твари на тази земя!

25

Анонимен

преди 11 години

До #22: ти знаеш ли изобщо значението на думата "атеист" или просто си приказваш каквото ти дойде на ума?Най-големите кланета в историята са правени (и все още се правят) от религиозни хора или политици, свирещи на религиозната струна (и пдкрепени от вярващи)...Атеистите не са лоши хора (и веднага давам пример със себе си - дори без религия, през живота си съм правил само добро за околните). Просто са хора, които не споделят вярванията ти.Не ми е нужно да ме плашат с божествени наказания за да бъда добър.Въпрос на елементарен морал и възпитание.

24

крюшо

преди 11 години

До другарката дето и е симпатичен октай...... ами вземи си го във вас като ти е толкова симпатичен да си играете на стражари и апаши с газови пистолети..............пфууу аман от *** като теб дето гледате денонощно турски *** сериалчета ..............

fallback