26

резили

преди 11 години

Аман от извратени атеисти! Атеизмът не е само вяра в някакъв бог а морал, вяра, принципи независимо дали са на религиозна основа! Никоя вяра, учение, възпитание основано на хуманен принцип не ти дава право да избиваш невинни хора! Сега ако обичате любовниците от бкп и дпс да спрат да се опитват да си почистват насраните ***! Историята ще ви нареди до най-извратените твари на тази земя!

25

Анонимен

преди 11 години

До #22: ти знаеш ли изобщо значението на думата "атеист" или просто си приказваш каквото ти дойде на ума?Най-големите кланета в историята са правени (и все още се правят) от религиозни хора или политици, свирещи на религиозната струна (и пдкрепени от вярващи)...Атеистите не са лоши хора (и веднага давам пример със себе си - дори без религия, през живота си съм правил само добро за околните). Просто са хора, които не споделят вярванията ти.Не ми е нужно да ме плашат с божествени наказания за да бъда добър.Въпрос на елементарен морал и възпитание.

24

крюшо

преди 11 години

До другарката дето и е симпатичен октай...... ами вземи си го във вас като ти е толкова симпатичен да си играете на стражари и апаши с газови пистолети..............пфууу аман от *** като теб дето гледате денонощно турски *** сериалчета ..............

23

ана

преди 11 години

абе вие луди ли сте?как може да симпатизирате на една пионка?това само в България е възможно - представяте ли си как в Европа или САЩ някой политически атентатор се кандидатира за депутат и влиза в Парламента!ама верно е лош матряла.....

22

атеисти

преди 11 години

Помнете сънародници тази партия е създадена от терористи точно като партията патрон и създател на дпс-груп, бкп-холдинг, бкп и дпс вечна любов! Едните взривяваха невинни деца по гарите и влаковете, другите взривяваха църкви, извратени атеисти!

21

Анонимен

преди 11 години

Октай трябваше да каже на Доган, когато насочи пистолета към него:"Не бой се Радо, ножът е дървен." Момчето трябва незабавно да се освободи. Трябва да се съдят ония дерибеи, дето публично го линчуваха. В кой век живеем? Тези дерибеи и на йота не са мръднали от братята си от Анадола, които все още убиват с камъни другомислещите или прегрешилите. Нямам думи. Коя телевизия ще се осмили всеки ден в определено време да излъчва този запис, това никога не трябва да се забравя, ние сме цивилизован народ

20

ЕЕИ

преди 11 години

КОГА ЩЕ СЪДЯТ ТЕЗИ КОИТО ГО ПРЕБИХА ПУБЛИЧНО ?????

19

Хе-хе-хе-хе

преди 11 години

опит за убийство с газов пистолет...нЕма такъв сМеХ !! После Страсбург и кинтите ще завалят..;))

18

Анонимен

преди 11 години

draj se mom4e ,niama da te zabravim

17

Malko razum

преди 11 години

A bi li mu go duhala ?

16

весела

преди 11 години

не знам защо но този Октай ми е много симпатичен и въобще не гладам на него като на убиец, а по-скоро като на спасител. Бих гласувала за него , жалко че не е сред кандидатите.

15

RASA

преди 11 години

SMART NA TERORISTA

14

Анонимен

преди 11 години

ОКТАЙ Е ТЕРОРИСТ

13

Tita

преди 11 години

Въпроса ми по-долу беше съвсем сериозен. Вие видели ли сте представител на друга партия да застане в центъра на населено място и да събира подписи? Защото аз не съм. /Верно, не бях и гледала специално/. Чак сега се замислям - как изобщо си събират необходимите подписи? И имам сериозни съмнения, че много хора са били "разписани" без дори да подозират. Другото обяснение може да бъде, че от ГРАО просто са казали каквото си искат, без да ги е грижа дали спазват закона.

12

апел

преди 11 години

Да бъде незабавно освободен Октай от отговорност и с чисто досие!Свобода за Октай!

11

Tita

преди 11 години

Някой знае ли - има ли начин да проверя дали подписа ми е бил зачетен? Питам, защото участвах в тази подписка. Пълнолетна съм, не съм осъждана, регистрирарна съм в Бургаска област. Ако не ми е зачетен подписа остава само една възможност - някой да е злоупотребил с личните ми данни и да се води, че преди това съм са разписала за друга партия. Но ме интересува има ли начин това да се провери? И има ли начин да се докаже кой от подписите ми е истински?

10

Коч

преди 11 години

По- добре да не си петни името с политика ,че всички са за въжето.

9

Анонимен

преди 11 години

Напълно естествено е че няма да го допуснат,там все още думата имат *** Доган и жълтозъбият сирищник.

8

abvlado

преди 11 години

За пореден път се доказа, че в България липсва "правосъдието".

7

БАЧКАТОР

преди 11 години

Този момък нанесе голям удар по ДПС. Но истинския удар по тази *** организацийка ще бъде приемането на България в Шенген. Тогава *** ще тръгнат още по-масово да се изселват, а над 90% от тях гласуват за ДПС. Икражбите ще намалеят значително, и държавния бюджет ще се види с парици ,спестени от социала. Абе хубаво ще стане.