Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Майка на загинало момиче в пътен инцидент е изказала своята благодарност към заместник-председателя на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за положените усилия, за да се стигне до осъдителна присъда на виновника, убил 18-годишната й дъщеря на пътя, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Благоевград.

По време на предизборната обиколка на Цветан Цветанов в Благоевградска област Иванка Врачалова от петричкото село Първомай е благодарила на Цветанов, като е посочила, че са се събирали с родители от цялата страна, които са изгубили децата си при пътни инциденти, за да потърсят съдействие и помощ от най-висшестоящи лица.

Така се е стигнало до реални присъди на хора, виновни за катастрофите по пътищата.

Заместник-председателят на ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и водач на листата на партията за Благоевградска област Цветан Цветанов и втората в листата и областен координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева са посетили Националния парк "Самуилова крепост" в община Петрич, информираха от пресцентъра на партията.

На историческото място Цветанов е бил посрещнат от участниците във велопоход, който се организира за втора поредна година от Младежи ГЕРБ. През тази година участниците са били над 200.

При предизборната си обиколка в района Цветанов и други кандидати за народни представители на ГЕРБ са посетили и други селища в общините Петрич и Кресна, където са имали срещи с избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase