79

Truth_Hurts

преди 11 години

Престанете да си правите ПР на гърба на човешката драма! Мръсни ГЕРБ-аджии!

78

Алекс

преди 11 години

Наистина ли има толкова голями и диоти ?

77

Анонимен

преди 11 години

Това пореден епизод от сериала "Женени с Деца " ли е ...?

76

Диляна Маркосян

преди 11 години

Г-н Цветанов, аз няма за какво да Ви благодаря! Затова ли, че по всякакъв възможен начин направих усилия и лично Ви запознах със случая ми, но ВИЕ сигурно ми теглихте дългосвиреща и се направихте на разсеян! Дръжте си го Росенчо Престъпнов - директора на ОДП ВРаца, но ще дойде и Вашият край! Ще благодаря, когато разбера, че някой ви е натикал там, където заслужавате!!!

75

анонимен

преди 11 години

ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ?ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА !!!?

74

Анонимен

преди 11 години

Мили Боже! Какви случаи използват за да си правят реклама.

73

Иванчо, 6 Б

преди 11 години

Г-н Цветанов, аз съм в 6-ти клас. Искам да ви благодаря, че наркодилърите могат да се придвижват из цялата страна напълно непритеснявани и че няма осъдени такива. Благодарение на вашите усилия аз и съучениците ми можем да направим *** даскало да изглежда по-весело, а купона след това е в пъти по-як от преди да се друсаме. Само една молба имаме г-н Цветанов, моля да съдействате в училищната лафка да се подават наркотици, че когато вали и е студено не ни е удобно да излизаме да търсим. Иванчо

72

Анонимен

преди 11 години

Тая пие ли си редовно хапчетата!!!

71

yann@mail.bg

преди 11 години

Това е поредния глупав PR на ГЕРБ.Тези кухи кратуни не разбират ли, че колкото повече се показват и говорят, толкова повече хора се отказват да гласуват за тях??? Повтарят грешката на Петър Стоянов...ама нейсе... толкова им е акъла...

70

Анонимен

преди 11 години

и след благодарностите следват пожеланията - "А дано повече ПТП да има, повече работа за полицаите и повече благодарни майки на Цветанов. За сега в Благоевград, а после и в цялата страна. За сега 18-годишни деца, а после и 81-годишни старци. Дай боже всекиму ПТП и съболезнования от съпричастния Цв. Цв."

69

Анонимен

преди 11 години

cvetanov i borisov naroda ne vi iska a vie se trakate van ot balgaria

68

Благодарна Майка

преди 11 години

Скъпи Цветанов,Благодаря ти, че раздаваш книжки на некадърници, благодаря ти, че твоите служители взимат рушвет от пияните водачи, благодаря ти, че ти с твоите действия спомагаш джигитите на пътя да се чувстват безнаказани. С твоя помощ и съгласие човека който вчера ти даде рушвет за да има за апартамента (всички знаем, че процент от подкупа стига до министъра) днес уби детето ми. Ти спомогна да се оттърва от това дете. Толкова главоболия ми създаваше. Толкова слаби отценки в училище.Мама.(ти)

67

Анонимен

преди 11 години

*** смотани, поне не му слагайте снимки на грозната мутра, че ми се повръща от тоя безмозъчен плазмодий! Като давате дупето и прибирате жълти стотинки да пишете платени статии поне слагайте "илюстрация" с нещо друго! Само и само да не го гледам тоя!

66

Анонимен

преди 11 години

Докъде стигнахме, да благодарим че някой си е свършил работата!!!

65

БРАННИК

преди 11 години

Т'ва са реклама ли е или к'во?

64

соу

преди 11 години

в час по физическо - другарю цветанов, може ли да ида до тоалетната. може, но бързо. останалите - строй се на две ръце разстояние.

63

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Детето на Брендо са го освободили. Оказало се, че не е отвлечено, а то само отишло на туристическата пътека "Ком-Емине" и извършвало преход по билото на Стара планина...Нали. бе Цвъц?

62

Анонимен

преди 11 години

Цветан Цветанов съдия ли е? Прокурор ли е?...

61

БЕЗПАРТИЕН

преди 11 години

Благодарим ти другарю Цветанов за лъжите и безпардонното държане към нас, нашите бащи и майки. Ааа, напомнете на вашия висшестоящ кух ***, че за пожарникар може би става, но за държавен глава е гола вода.

60

bb

преди 11 години

Проблемът не е изцяло в Цветанов и Борисов или Станишев или който и да било-толкова ли не схващате-проблемът е в хилядите хора надолу по институциите, които са подкупни и не си вършат работата, щом трябва да се стига до това родители да се обръщат към най-висшестоящите лица, за да може някой съдия или прокурор да си свърши работата. Обществото като цяло няма морал и етика и келеметата в парламента са следствие на това, а не обратно.