Кунева подозира политически картел между партиите. Снимка: Impact Press Group
fallback

Има картел между партиите и не бих се учудила, ако се установи, че кръгове от ГЕРБ си общуват с кръгове от БСП.

Това заяви пред Нова телевизия Меглена Кунева, председател на сдружение "България на гражданите", която коментира критиката на Яне Янев срещу нея. Лидерът на РЗС я обвини, че е скрила доходите си от българските граждани и е прикрила спонсорите си за президентската кампания.

"Това е агресия, нападки, които не идват директно от него. Идват от поръчители те му", смята Кунева.

Тя призова от ГЕРБ да кажат кои са им реалните коалиционни партньори, а не просто да ги използват "тихичко, подкупвайки ги".

Oще по темата

"Не бих се учудила, ако намеря отчетливи доказателства, че кръгове от ГЕРБ си общуват с кръгове от БСП и имат общи интереси. Това го видях и по време на президентските избори", каза още председателят на сдружение "България на гражданите".

По въпроса за отчитането на доходите като европейски комисар тя коментира, че е подала декларация пред Европейската комисия и няма как да се намери неточност в нейните документи.

Кунева допълни, че като еврокомисар не е била в качеството си да подава декларация пред Сметната палата на България.

За разпределянето на агенции в други градове, извън столицата, Кунева коментира, че според нея няма логика в това действие.

Според нея това е един начин да се сменят "свестните хора в администрацията" и ГЕРБ да назначи "свои".

Кунева критикува и Закона за отнемане на незаконно придобитото имущество. "Нищо няма да излезе от този закон", заключи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

206

анонимен

преди 11 години

Въздуха около Б.Борисов, Ц.Цветанов ,Ц.Чачева/бъкано / е къде ,къде по различен от тази на Кунева.Явно клониш към някой червени мекотели и ДС,а къмдруги-не????

205

Анонимен

преди 11 години

Малиииии,тая Пръмоба-кунева...НЕмога да я дишам,камо ли да гласувам за нея!АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ,ПРОДАЖНИ МЕКОТЕЛИ,АМАН!Ще ми градят "СВЕТЛО"бъдеще...*** крадливи,лъжливи, гангстери милионери!Долу Пръмова,трактора,гоце ,барабар с БСП-то(БКП-то)ДСо,КГБ-то им...

204

Анонимен

преди 11 години

Погледа на другарката от снимката е същия като на Вера-лудата от мойта махала...Ама абсольтно същия...Ходеше гола,завита само с едно малко одеалце...)))На времето и тя е искала да става мнооого известна...

fallback