206

анонимен

преди 11 години

Въздуха около Б.Борисов, Ц.Цветанов ,Ц.Чачева/бъкано / е къде ,къде по различен от тази на Кунева.Явно клониш към някой червени мекотели и ДС,а къмдруги-не????

205

Анонимен

преди 11 години

Малиииии,тая Пръмоба-кунева...НЕмога да я дишам,камо ли да гласувам за нея!АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ,ПРОДАЖНИ МЕКОТЕЛИ,АМАН!Ще ми градят "СВЕТЛО"бъдеще...*** крадливи,лъжливи, гангстери милионери!Долу Пръмова,трактора,гоце ,барабар с БСП-то(БКП-то)ДСо,КГБ-то им...

204

Анонимен

преди 11 години

Погледа на другарката от снимката е същия като на Вера-лудата от мойта махала...Ама абсольтно същия...Ходеше гола,завита само с едно малко одеалце...)))На времето и тя е искала да става мнооого известна...

203

Анонимен

преди 11 години

Бе вижте снимката! Много взе да се озърта тая дърта пастърма!

202

Анонимен

преди 11 години

ПОДКУПНАТА другарка ПрЪмова(бкп)ндсв,дс е фин представител на комунистическата мимикрия и наглост, наглост до фрапантен цинизъм !От червена ***, друго не може да се очаква.

201

Анонимен

преди 11 години

Виждали ли сте "надпартийна" мутра?Погледнете снимката и мазното личице на другарката ПРЪМОВА/цк на бкп!Кой спонсорира др.Пръмова?Няколко мутри,като едната от тях е ТРАКТОРА!Кой е заинтересован др.Пръмова да стане Президент?Другаря Гоце и цялата му разбойническо-мутренска глутница/дс/бсп/бкп/кгб/!

200

Анонимен

преди 11 години

Свестните хора свършиха ли , че мутрите взеха да ни нападат , като марокански скакалци ! Скапана държава - Ланистан

199

ДС

преди 11 години

Кунева,Гергов,Петров.Блазя на народ ,който трябва да избира между такива Личности!

198

Анонимен

преди 11 години

Тази ми мяза на Камила Паркър Боус! Същото селско изражение!

197

Анонимен

преди 11 години

А бе верноооо ли, тая е яла лабут, да се омъжи за Пръмов, яз не знам, ама като и гледа кривата физиономия човек, какво да си помисли друго??? Пък и акъла и е взел, така де някой да я е чул да каже, две смислени изречения - последователно???

196

rumen221

преди 11 години

Комунистическа снахо, Много къса памет имаш! Та нали ти подписа НА ТЪМНО убийствените договори за присъединяването на България към ЕС, та в Европа те нарекоха госпожа йес, но ние помним народната поговорка, Със стари фльорци нов бардак не става. - А простата истина се вижда в интернет навсякъде - Меглена е член на управителния съвет на френската банка Париба. В същия съвет е и Милко Ковачев, бивш министър на енергетиката при царя.- Всички знаем, че двата реактора на АЕЦ Козлодуй се закриха по времето на царя (решение, взето при Костов, но неизпълнено), без изобщо това да е условие за приемането ни в ЕС!!! - Простата истина е, че реакторите бяха затворени заради новопостроената тогава румънска АЕЦ Черна вода, която е собственост на същата тази банка Париба, в чийто УС членуват тези "български политици! Идеята е Черна вода да поеме износа на електроенергия, след като затворим реакторите... и сега ВНАСЯМЕ ПО 440Mw., ОТ НЕЯ!!!- При положение, че Париба е в челната десятка на световните банки, дали някой може да си представи колко ще е заплатата на Меглена там? И какви комисионни е получила за затварянето на реакторите?!

195

анонимен

преди 11 години

Подозрително еднакво мислят и пишат герберисти и комунисти.Нещо май имате общ генезис,а?

194

ясен

преди 11 години

до някой друг - Уважаеми неграмотнико, спи спокойно - г-жа Кунева, милеейки за теб, ще ти плати надницата. Използвай я да се ограмотиш!

193

Анонимен

преди 11 години

1.Спец. В икономиката обединение на сродни едри предприятия за диктуване цените на пазара и за борба с конкуренцията.Картел на производителите на тютюн. 2. Разг. Съюз, обединениеда не би да е спипала ББ на калъп с хамстера :0

192

nqkoi-drug

преди 11 години

Дали има картел или няма не е важно. Мене ме интерисува България да се управлява от хора които да милеят за страната и народа, а не като Б.Б. да мисли само за пътища и заблуждавайки народа да вдига рейтинга си.

191

Иван

преди 11 години

"ейййй само хейтъри тука, не мога да повярвам!?! Мисля, че жената си заслужава вниманието. Единствения човек с опит и мислене извън българското ! " Чудесно, пич! Да си седи извън БГ, тук и бездруго вече няма какво да открадне!

190

До анормален 2 - 213

преди 11 години

Анормален 2 ти избираеми и избиратели от вън или от Марс ще докараш??? Не всички "партийци" бяха ***, *** и червени ***. Имаше и свестни и необременени и те въ напуснаха, затва с Мегленчето и спонсори харчите пари, като луди да си купите клакьори и "лелекторат".

189

Анинимен 2

преди 11 години

Абе няма картел ли??? Всичко давам само иединствено комунистите да не дойдат на ВЛАСТ!!!

188

До Московския 207

преди 11 години

Московски не се фантазирай, кат нямъ кой да подкрипиш, *** нахрани един клошар!!! Скоро казаха, че са колкото бездомните кучета. И да те открехна, като го нахраниш, няма да те ухапи.

187

До Педър 204

преди 11 години

Педър, кът я аресваш, оди и го пей, ако искаш и на серенада. Не ни занимавай със сричните си чувства, призля ни!!!