Христо Ангеличин ще подкрепи проекта на Меглена Кунева. Снимка: Булфото
fallback

Двама от напусналите тази сутрин ДСБ - Христо Ангеличин и Петър Николов, смятат да работят за сдружението на Меглена Кунева "България на гражданите".
 
От известно време работя в тази посока, коментира Христо Ангеличин пред БТА, който беше на обиколка из страната с Кунева миналия месец.

Той допълни, че не вижда в момента друг перспективен политически проект вдясно.

Петър Николов също ще работи за "България на гражданите".

Кандидатът на Синята коалиция за кмет на София на месните избори през октомври Прошко Прошков обаче на този етап остава в Столичния общински съвет от групата на Синята Коалиция.

Oще по темата

Той декларира,че остава в политиката, засега като общински съветник от групата на сините, за да прокара тезите, с които е избран.

От пресофиса на Меглена Кунева коментираха, че сдружението е отворено за младите и перспективните хора, които искат да работят за България.

Оттам припомниха, че това е гражданска , а не партийна организация и всеки, който споделя идеите й, може да участва в нея.

Както стана ясно по-рано през деня, четирима членове на ръководството на ДСБ напуснаха партията - Прошко Прошков, Даниел Митов, Христо Ангеличин и Петър Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

KKK

преди 12 години

До редактора на днес.бг .... моля в подобни статии слагайте думата работи в кавички.иначе на снимката, типична политическа *** ! До вчера тъмносин-демократ, от днес с Пръмовица и комунистите

67

Анонимен

преди 12 години

НОВИ КАРИЕРИСТИ ЯХВАТ КУНЕВА

66

1212

преди 12 години

това са политически *** във всеки един момент могат да си тръгнат ако няма с какво да се облажат /с и за пари естествено/примери много в БГ .................трябва да има и ***

fallback