68

KKK

преди 12 години

До редактора на днес.бг .... моля в подобни статии слагайте думата работи в кавички.иначе на снимката, типична политическа *** ! До вчера тъмносин-демократ, от днес с Пръмовица и комунистите

67

Анонимен

преди 12 години

НОВИ КАРИЕРИСТИ ЯХВАТ КУНЕВА

66

1212

преди 12 години

това са политически *** във всеки един момент могат да си тръгнат ако няма с какво да се облажат /с и за пари естествено/примери много в БГ .................трябва да има и ***

65

Nora

преди 12 години

Кунева си въобразява, че може да излъже народа като царя (гражданско движение - печелим избори) ама тоя филм вече сме го гледали, пък и госпожата много добре си я знаем, че все наведена ходи.

64

valeriq

преди 12 години

Прав им път. Ще видим и при нея колко ще се задържат. Ако я слушкат и папкат, може и да се издигнат момчетата:) Не случайно тя се стреми към по-млади и неошлайфани "таланти", чиито мозъци по-лесно се промиват.

63

Drakula72

преди 12 години

Голямо местене, голямо нещо. За какво изобщо го правят, след като Меглена Кунева няма да влезе във властта догодина?

62

Сам

преди 12 години

Кунева се обзаведе с две нови подкупни интригантчета каквато е и тя. Събрали са се на едно алчни власттърсещи комунистчета.

61

Sniper23

преди 12 години

Кунева не е нещо особено като политик. Възлагат и се големи надежди, но не мисля, че ще успее да ги оправдае, защото все още няма ясна позиция.

60

iliana_dimova

преди 12 години

А Кунева от НДСВ се мести при българските олигарси от новата демокрация - знаем и кирливите ризи и на нея! Набута ни такъв голям като ни прекара по-рано да си затворим 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ-а ни в Козлудуй....просто няма такъв политически провал!

59

Цеци

преди 12 години

Те първа комунистката Кунева ще си пазарува партиен ресурс. Толкова години беше по чужбина, връзки трябва да е завързала и да покани нови лица за своя проект. Вместо това и тя играе на дребно, по балкански, и прави "нова" партия със "стари" муцуни. Няма такова нещо просто.

58

Ланистър

преди 12 години

Аман от долни кариеристчета Сега тези ще бъдат новите поръчкови агенти на комунистката Кунева. От всичко най-мразя хора без принципи.

57

Faust2

преди 12 години

Това са хора, които гледат да са там където им е удобно на тях. Именно заради това, ако Кунева не си върши добре работата, сами ще си бият шута, за да отидат някъде другаде, където им е по-удобно. Точно заради това няма да гласувам за нея, защото е несигурен и нерешителен политик.

56

Моргана

преди 12 години

Това са врели некипели. ДСБ и Кунева имат уговорка - те й дават ресурса, от който тя се нуждае, за да си направи партийката, а тя ще ги "закриля" в бъдеще. Удавниците се прехвърлят от лодка в лодка, от партия в друга, менят цвета на козината и възгледите си, но не и нравът. Кунева е точно пример за подобна политическа хамелеонщина.

55

EvchetoYaneva

преди 12 години

Стига сте ходили при комунистическата снаха, че ще се надуе много и ще си повярва, че може да ѝ се отвори парашута за премиерското място :) хахахах няма подобен виц нали :) Това няма да стане, хората не са толкова прости, колкото Пръмова си мисли.

54

Violetta

преди 12 години

Кунева си търси кариеристи, но самата тя няма какво да им предложи. Голяма грешка допуснаха ДСБ-те. Те и без друго не са от основателите на партията, да не кажа че са едни от най-некадърните членове.

53

didoo

преди 12 години

Това не е никаква изненада. Всички в тази партия ще бъдат "напуснали". В крайна сметка ако се провалят нещата, то те няма да бъдат искани никъде другаде и политическата им кариера свършва на бързо.

52

94sasht

преди 12 години

При коя Кунева - дето приключи с нашето земеделие ли, или дето затвори 3-ти и 4-ти блок на атомната ни електроцентрала ли, или дето стоят милионите на няколко олигарси зад нея?

51

Рени Илиева

преди 12 години

Те тия добре се набутаха. Да си бяха останали в ДСБ, ако си мислят че комунистката Кунева ще им начертае пътя на кариерата, жестоко са се излъгали.

50

konsiel_gomes

преди 12 години

Точно при Кунева ли бе, младежи - жената, която натиска да затворим и ние го направихме - 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлудуй" при все, че имаше още години живот в тях - колко е получила заради това си лобиране - защо не ни каже?

49

Valeria Bivolarska

преди 12 години

Вместо да се обединят и да напрвят една истнска опозиция както преди бяха СДС те се разделят пак. Докога ще продължава това? Голямо геройство като отидат при човек като Меглена Кунева,която замен е една голяма комунистка.И какво мисли Кунева сигурно следващата стъпка ще бъде как да се докопа до Парламента и да стане организацията и партия.Харесвах Прошко Прошков ,но сега ме разочарова и той.