Министерски съвет ще гласува утре. Снимка: архив Булфото
fallback

Трима нови членове на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт ще назначи утре Министерския съвет на редовното си заседание.

От състава на Надзорния съвет ще бъдат освободени бившият зам.-министър на труда и социалната политика Деяна Костадинова, бившият началник на политическия кабинет на министъра на труда Димитър Марков и бившият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта Росица Стелиянова.

За нови членове на състава на Надзорния съвет на НОИ правителството ще определи зам.-министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова и изпълнителните директори на Агенцията за социално подпомагане и на Агенцията по заетостта - Ивайло Иванов и Камелия Лозанова.

Причина за смените са извършените промени в министерствата и ведомствата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

БоСимеонов

преди 12 години

Извинете, какво налага смяната на тези хора? Смяната на министри? Откъде накъде смяната на политически длъжности налага смяна на експерти? Или да питаме другаря Дянков.

8

Анонимен

преди 12 години

Ще изкрадат парите за пенсиите тези ***! Не случайни са подхвърлените идеи за старчески домове. Възрастните ще бъдат насилствено привеждани в дом тип-концлагер, ще им са ограбени пенсиите и за два месеца българският материал ще стане 4 милиона, както искат Ран-ЪТ.Ще има само прости физкултурници и порости пожарникари, а тези , които дръзнат да живеят-на село.Ще принудят хората да си продадат жилищата на безценица, тъй като трябва дасе хранят.Цветанов може да вземе цял град с апартаменти.

7

Анонимен

преди 12 години

АРЕЕЕЕЕЕ И ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НЯМА ДА ИМА. НАЗНАЧАВАТ САМО ПОСЛУШНИ ДА СЕ ТРАЯТ КАКВО СТАВА С ПАРИТЕ , ЯСНО ЛИ ВИ Е УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ .......... ТО ЧЕ СРЕБЪРЕН ФОНД ВЕЧЕ НЯМА - Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО - ОПАПКАХА ГО. Е ТА КОЙ НОРМАЛЕН ПОЖРНИКАР В ГОДИНИ НА КРИЗА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОТ 1 МИЛИАРД - 2 МИЛИАРДА БОГАТСТВО , А ???????

fallback