9

БоСимеонов

преди 12 години

Извинете, какво налага смяната на тези хора? Смяната на министри? Откъде накъде смяната на политически длъжности налага смяна на експерти? Или да питаме другаря Дянков.

8

Анонимен

преди 12 години

Ще изкрадат парите за пенсиите тези ***! Не случайни са подхвърлените идеи за старчески домове. Възрастните ще бъдат насилствено привеждани в дом тип-концлагер, ще им са ограбени пенсиите и за два месеца българският материал ще стане 4 милиона, както искат Ран-ЪТ.Ще има само прости физкултурници и порости пожарникари, а тези , които дръзнат да живеят-на село.Ще принудят хората да си продадат жилищата на безценица, тъй като трябва дасе хранят.Цветанов може да вземе цял град с апартаменти.

7

Анонимен

преди 12 години

АРЕЕЕЕЕЕ И ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НЯМА ДА ИМА. НАЗНАЧАВАТ САМО ПОСЛУШНИ ДА СЕ ТРАЯТ КАКВО СТАВА С ПАРИТЕ , ЯСНО ЛИ ВИ Е УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ .......... ТО ЧЕ СРЕБЪРЕН ФОНД ВЕЧЕ НЯМА - Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО - ОПАПКАХА ГО. Е ТА КОЙ НОРМАЛЕН ПОЖРНИКАР В ГОДИНИ НА КРИЗА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОТ 1 МИЛИАРД - 2 МИЛИАРДА БОГАТСТВО , А ???????

6

анонимен

преди 12 години

Значи такъв министър председатен като нашия няма и няма да има в следващите 20 години. Първо е адски *** човек! Второ само 'лошата' тройна коалиция му е в устата. Ама от лошата тройна коалиция увеличиха на хората доходите! И трето което е най важното- да нахлупва шапето и да заминава с пожарната!!!! Предсрочни изботи- за това си плащаме данъците - не за магистрали !

5

Анонимен

преди 12 години

В България най-много крадат *** (и част от ромите) и политиците. И двете групи полицията ги пази. Останалите а пипнат, а им е спукана работата.

4

Анонимен

преди 12 години

"Причина за смените са извършените промени в министерствата и ведомствата." - ето това е много добро обяснение. На всички им стана ясно каква е причината.

3

циганин

преди 12 години

До кога и българите ще крадат ?Бойко не може да ги опази ,много ставаме!

2

Бг

преди 12 години

Браво ,...Бойко !Гонка до дупка !

1

Професора

преди 12 години

А Боко тиквата чак до другото лято на изборите ли ще чакаме да го сменят некадърника му с некадърник.Егати смешната мутра е премиер.Банда *** и клоуни ни ограбват в момента.