Днес е последният работен ден на Трайков в МИЕТ. Снимка: архив, БТА
fallback

"Не съжалявам за нищо", отсече министърът в оставка Трайчо Трайков в последния си работен ден в икономическото ведомство.

"Дадох всичките си сили според своите възможности и тези на хората от екипа ми, на които благодаря, които ми повярваха, работиха дълги часове по същия начин както и аз. Така че това, което сме постигнали, е това, което е възможно да бъде постигнато", изтъкна Трайков.

Oще по темата

"Затова хората трябва да се сменят, защото когато ти си направил нещо, следващият след теб може да използва твоя опит, но и да даде това, което той има повече като възможности", допълни той. 

Трайков отказа да отговаря на каквито и да е въпроси, свързани с проекта за АЕЦ "Белене".

Утре той ще предаде поста на наследника си Делян Добрев, който до момента беше негов заместник в министерството.

Трайков вече похвали наследника си на поста и заяви, че Добрев ще бъде добър министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Алах е велик!

преди 12 години

3.Да се предаде поръчаното през 2008 г. оборудване на реактора и турбините за използване при изграждането на АЕЦ "Аккую" в Турция...Евалата, Трайков! Защити интересите на падишаха! Глад за ***!

65

Турция е велика\!

преди 12 години

вече е ясно , че строителството на АЕЦ Белене ще се придружава от политически рискове, създавани пред АСЕ от министерството на енергетиката на България, а също така от постоянната заплаха за загуба на делова репутация пред европейските партньори. В тази връзка, моля да се даде на АСЕ следните поръчения: 1.Да се подаде в арбитража подготвения по-рано иск по отношение на Националната електрическа компания на България за плащане на неустойки.2. Да се уведоми консорциума Арева- Сименс за прекратяване на руските плащания на работите по проекта Белене. 3.Да се предаде поръчаното през 2008 г. оборудване на реактора и турбините за използване при изграждането на АЕЦ "Аккую" в Турция.Началник на управлението по маркетинг и развитие на бизнеса А. Калинин /БГНЕС

64

Анонимен

преди 12 години

Странджата в своя коментар се шегува, а вие му поставяте минуси?! Трябваше да оцените сатиричното му чувство.

fallback