Първанов скочи на Борисов и за бонусите. Снимка: Impact Press Group
fallback

ГЕРБ губи битката на територията на морала.

Така предишният президент Георги Първанов коментира днес в Сливен скандала около взетите бонуси от държавните служители.

Според него с това се дава ход на нова атака и дискредитация на и без това нископлатената администрация. Първанов допълни, че по този начин държавните служители ще бъдат още по-демотивирани в работата си.

Oще по темата
 "ГЕРБ губи битката на територията на морала. ГЕРБ дойде на власт с идеята да бъдат моралният съдник, менторът в българското общество. Но ще трябва да се раздели окончателно с тази роля, защото това очевидно е политика на ГЕРБ.

Самият премиер, неговото решително действие е твърде, твърде закъсняло и в този смисъл той си носи пълната отговорност", коментира Първанов, цитиран от БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

179

Анонимен

преди 12 години

Няма в България политик който да има право да говори за морал .Само като си знаят банковите сметки и начина им на живот на фона на крайно бедно преживяващото население по- добре е да ЗАМЪЛЧАТ ЗАВИНАГИ.

178

gu-zel

преди 12 години

sled kato iz4etoh vsi4ki komentari mi stana yasno koy na kide kloni veznite to kokala i bez mrivka da e ku4eto pak niama da go ostav i a kak se ostaviyat pari i vlast .

177

BGto

преди 12 години

...каза моралиста!

fallback