179

Анонимен

преди 12 години

Няма в България политик който да има право да говори за морал .Само като си знаят банковите сметки и начина им на живот на фона на крайно бедно преживяващото население по- добре е да ЗАМЪЛЧАТ ЗАВИНАГИ.

178

gu-zel

преди 12 години

sled kato iz4etoh vsi4ki komentari mi stana yasno koy na kide kloni veznite to kokala i bez mrivka da e ku4eto pak niama da go ostav i a kak se ostaviyat pari i vlast .

177

BGto

преди 12 години

...каза моралиста!

176

Бойчо

преди 12 години

Много сте увредени! Пишете срещу Първанов след като обработиха главите! Първанов е нива над ББ и реши ли може да го катурне. Сигурно сте бодри герберчета и ви е страх от него.

175

Распутин

преди 12 години

Дано Гоцэ води БСП на следващите избори! Не вярвах, че за БСП може да има по-лош водач от путьото Станишев! Оказа се, че има! дано Гоцэ спечели вътрешната крамола и дано оглави БСП за изборите!!!

174

Распутин

преди 12 години

Дали има друга държава по света с такъв набор от завършени демагози и наглеци? Не вярвам! Твърдо не! Но на изборите следващата година Гоцэ ще види кон боб яде ли...

173

отвратен

преди 12 години

Наг.л.....,много наг.л......

172

Анонимен

преди 12 години

агенте агенте мръсотията ти е в кръвта!

171

АГЕНТ ГОЦЕ

преди 12 години

А на твоя ортак Доган защо не му каза нищо а Гоце !!! Двойни стандарти нали ! Познато ни е вече!Цялата корумпирана пасмина от БКП пред КИТАЙСКИЯ НАРОДЕН СЪД !!!

170

miro

преди 12 години

забележете изявленията му, жестовете на рацете се разминават с думите. Едно мисли, друго говори

169

Анонимен

преди 12 години

Този ако оглави БСП ,ще видят управление на куково лято!А може би и това е целта!Най-сладката работа е да си в опозиция и да се правиш на велик!

168

.........

преди 12 години

гоце да говори за морал!!!!!!!!!!докъде я докарахме божеееее...

167

mhvm

преди 12 години

ГОЦЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НАГЛЕЦ.СКЪСА СЕ ДА НИ ПОУЧАВА А КОГАТО НЕГОВАТА ПАРТИЯ КРАДЕШЕ И ТО ПО МНОГО СИ ТРАЕШЕ.МНОГО ДОЛЕН ЧОВЕК.СТО ПЪТИ МИ Е ПО НЕПРИЯТЕН ОТ СТАНИШКАТА.

166

л

преди 12 години

Онзи ден в магазина един старец си броеше жълтите стотинки за да си купи хляб. Едва ги докара до 85. Ревеше му се! И дали като гледа по телевизията как защитавате бонусите на чиновниците му става по-леко? Ами май не. Защото Ти и Партията ти изядохте и изпихте парите на хорицата през тези години, когато под една или друга форма бяхте захапали кокала. Дано никога повече да не видите власт. Амин!

165

arhar

преди 12 години

Няма ли да е по - добре Л. Гоцев да стане премиер вместо Гоце ? Все пак трябва официално да се знае кой е началникът и кой подчиненият между двамата !?

164

toto

преди 12 години

Другарю, преди да започнете да обяснявате колко много били работели чиновниците обяснете защо на баба ми пенсията е 150 лева. След като цял живот е работела. Все пак това са единствените ти гласоподаватели. Един по един обаче си отиват. *** е, че колкото и да й обяснявам на бабата, тя си гласува по инерция за БКП-то. Окрадохте ги като стой та гледай. Морално е да върнеш нещо, което не ти принадлежи, човешки погледнато.

163

Dani

преди 12 години

ЕйГоце,според мен първо отиди на лекар.Ако не те освидетелстват,кандидатирай се най-много за кмет на Сирищник,ама се съмнявам да спечелиш

162

Анонимен

преди 12 години

много ни е плитка паметта на нас българите забравихме, че именно този *** беше първия съветник в правителството на Жан Виденов и главен отговорник за кризата тогава. Държавата сега демек хората му плаща пенсия за да се оттегли от политиката и да си изнася лекции по университетите но не Агента няма насищане - сега с тез пари ще обикаля страната да си прави ПР и да драпа към властта в БСП. Ето това е визията на мазен комунист - алчен, гнусен и опериран от срам

161

Анонимен

преди 12 години

КЪДЕ Е МОРАЛЪТ НА ДПС ? НЯКОЙ ОТ ТЯХ ПОЧЕТЕ ЛИ 3 МАРТ ? А ОНИЯ ДВАМАТА ПРЕДАТЕЛИ ДАНЧО МЕНТАТА И БИСЕРОВ ПОДНЕСОХА ЛИ ВЕНЦИ КАТО БЪЛГАРИ ? ЗАЩО ЗА ТЕЗИ НЕЩА НЕ СЕ ГОВОРИ ,ЗАЩО ВЕЧНО И ЗА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ВИ Е ВИНОВЕН БОЙКО?

160

Гоце

преди 12 години

Абе Гоце , какъв морален стожер си ти , ха ха ха . Ти си за затвора бе момче. Такива като теб направиха България най-бедната и коурумпирана държава на континента. Защо просто не се скриеш и да продулжиш да си зобаш от откраднатото.