Лютви Местан Снимка: БТА
fallback

Не сме непреодолимият фактор, достатъчно е, че сме необходимият фактор, твърдят от ДПС.

В декларация от името на парламентарната група заместникът на партията Лютви Местан коментира, че по време на изборите Движението за права и свободи е било използвано от другите като ресурс за мобилизиране на антивота.

„Не искаме да бъдем приемани като непреодолимия фактор, достатъчно е, че сме необходимият фактор”, допълни още Лютви Местан. 

„Ако някой си е правил сметка за края и разцепването на ДПС – волята на нашите избиратели показа, че ДПС е устойчива и необходима за българската демокрация политическа сила”, подчерта Местан.

Той обясни, че проведените местни избори са били най-успешните за партията досега, защото всеки трети кмет в България е избран от ДПС.

На управляващите Местан за пореден път обясни, че това са били най-лошо организираните избори през последните години. „Няма да се разминете нито с отговорите, нито с отговорността си”, отсече заместникът на Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

НУРХАН

преди 12 години

Касим Дал се оказа прав, че ДПС на тези избори ще бъде наказано ! На изборите през 2009 год. ДПС получи над 610 000 гласа, а сега за ДПС гласуваха едва 230 000, половината от които са купени гласове.Доган е един безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Али

39

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя пък ходил с НСО при Борисов,абе тия индивиди няма ли за тях градски транспорт?Лелеее колко пари харчат на нати, гръб!Ей много ми е противен тоя ама много.За нас като горди българи и в паметта на Левски и Ботев е срамно разрешението тази партия да съществува.Видяхте ли го как гледаше като лисугер когато Волен влезе в БТВ?

38

абе...

преди 12 години

.....щом загубата и неуспехите ги приемате за постижение ,ясна е работата в здравословно отношение.

fallback