40

НУРХАН

преди 12 години

Касим Дал се оказа прав, че ДПС на тези избори ще бъде наказано ! На изборите през 2009 год. ДПС получи над 610 000 гласа, а сега за ДПС гласуваха едва 230 000, половината от които са купени гласове.Доган е един безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Али

39

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя пък ходил с НСО при Борисов,абе тия индивиди няма ли за тях градски транспорт?Лелеее колко пари харчат на нати, гръб!Ей много ми е противен тоя ама много.За нас като горди българи и в паметта на Левски и Ботев е срамно разрешението тази партия да съществува.Видяхте ли го как гледаше като лисугер когато Волен влезе в БТВ?

38

абе...

преди 12 години

.....щом загубата и неуспехите ги приемате за постижение ,ясна е работата в здравословно отношение.

37

емир

преди 12 години

Лютфи събирайте си парцалките с Амет агата и остваете партията на Касим Дал.Щом електоратът 90 са турци и турскоговорящи ***, поне и патрийното ръководство да е от такива, а не от разни агенти продали се на българите. Искаме ДПС да действа ,както кюрдската партия в Турция, а не само да ни плямпате.Ние сме готови на всички, но с вас тази работа просто не върви.

36

east

преди 12 години

Из футболен коментар:"И така, драги зрители, тази наша загуба автоматично се превръща в наша победа ! "

35

ISTINATA

преди 12 години

DPS SA STARI KOMUNISTI I DS AGENTI, I NIKOGA NE SA NAPRAVILI NESHTO ZA MALTZINSTVATA,(OSVEN NYAKOLKO DZAMII,SAS TZEL DA KONTROLIRAT HORATA POLZVAIKI RELIGIATA).DPS NE SAMO OGRABIHA BRATYATA SI I MALTZINSTVATA, NO I BALGARIA I NIKOI DO SEGA NE IM E POTARSIL SMETKA I VSICHKO SE POTULVA.ZASHTO? ZASHTOTO NE SA SAMI! "GARVAN,GARVANO OKO NE VADI"?

34

бг

преди 12 години

топ новина,,дпс е пьлно с шизофреници,,те зече не знаят кьде са и лумпелизират масово ,виж някои обьрнал резбата

33

niko

преди 12 години

Г-н Местан ДПС на българина не е необходим нито на бедните трци . ДПС е необходимо на теб Доган и кликата на крадци и машенници .Ако ДПС е спечелило всеки трети кмет да станем вилает на Турция , ама Вие ще влезите в затвора на Ердоган . А там не прошават .Само едно мога да Ви кожа ,че Ви е много голямо самочувствието и дразните народа ,а това рано или късно е наказуемо. Специално за теб и Доган.

32

Ахмед Доган

преди 12 години

Защо не гласувахте за чичо Ламбо?

31

шашко

преди 12 години

Прословутата "целувка" изигра лоша шега на БСП.ДПС - нито са непреодолим ,нито са необходим фактор в България,просто са едно цяло в общата маса наречена народ,в границите на държавата.Взехте се много на сериозно,господа от ДПС !

30

Анонимен

преди 12 години

е браво то в България всички партии винаги печелят,няма загубили тука ,всички са печеливши от изборите

29

Анонимен

преди 12 години

И този е един ***,скоро никой няма да чува за тия ***, догани могани и други ориенталски плашила.Народа знае кой кой е вече.

28

Анонимен

преди 12 години

Как се познават слугите на държавна сигорност.Всички приказват еднакво и така че ако не си в час ще си мислиш кои са победителите....И Станишев каза че имат голям успех в изборите и този също .Бойко ви смаза ама нейсе...

27

А , СТИГА ,БЕ..

преди 12 години

ДОГАН-ЕФЕНДИ СЕ УСРА, КАТО ГЪСКА У КОШНИЦА....!...ГОЛЕМ ГО ИЗВАДИ --АМА ,НЕ МОЖА ДА ГО ВДИГНЕ!ЯВНО ,ВЕЧЕ НЕ ГО СЛУША ЕЛЕКТОРАТА....НЕ ГО ЗА ЦЪРВИВА СЛИВА!КАСИМ ДАЛ....БАЯ ХОРА , МУ Е ВЗЕЛ...ХА,ХА,ХААААА....!

26

Питаме

преди 12 години

До кога развитието на България ще бъде манипулирано и саботирано от ДС-агентурния апарат на Лукановото ДПС ? Докога тия стари зависими муцуни ще ни размахват пръст и ще ни поучават ?

25

?

преди 12 години

Почти като изказване на Станишев...Представянето на ДПС е най-слабото до сега на избори! Какво стана в Силистренско-нали шамари щеше да раздава Доган? Дулово и Главиница от 20 години все ДПС управляваше, а какво стана в Тутракан, Ситово..По принцип политиците от ДПС и БСП са лъжци и манипулатори, така и този е едно гнусно, самовлюбено и цинично човече...

24

хахах

преди 12 години

Аз пък си мисля, че ББ прави едни голееееми интриги и ви гледа сеира.

23

Анонимен

преди 12 години

Чак пък такова самочувствие,ега ти и феса.Да водиш партия от страхливи овце не се иска кой знае какъв професионализъм.

22

АЛООО, ДПС,......

преди 12 години

....НАПУСКАЙТЕ ,ЧЕ ЩЕ МЕТЕМ ---ТАВАНА !

21

Анонимен

преди 12 години

Местан ага какво правеше при Първаноглу между двата тура.