Ралица Негенцова, говорител на ЦИК. Снимка: Булфото
fallback

В село Лакатник бюлетината за кмет на кметство е сгрешена и това спря тези избори.

Грешката е, че единият кандидат е изписан два пъти, а другият въобще не фигурира в изборните книжа, обясни говорителят на ЦИК Ралица Негенцова.

Решението на Централната избирателна комисия е отпечатаните бюлетини да не се използват. Общинската избирателна комисия в Своге пък трябва да одобри нов образец на изборните книжа.

Веднага след това ще започне отпечатването им. Същевременно ГРАО ще трябва да предостави нов списък за гласуване.

Когато всичко това бъде свършено, ОИК Своге ще трябва да организира отново частични избори за кет на кметство в село Лакатник.

Изборите за президент и местна власт в селото продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

бумби

преди 12 години

Искам да ви напиша още нещо ,което има в Лъкатник.Има една Ани Митева,която мога да кажа с чиста съвест,че е най-долната,,жена,,която може да съществува и е жалко ,че е майка изобщо ,като възпитанието и тече в момента нагледно.Разваляш семейство с две деца,за да покажеш ,,моралните,, си ценности и даже нямаш доблеста да си го признаеш.Но той-Сашко Йорданов-си е такъв,обича да го издържат жени дори и на 45 год.Да подчертая ,че той е от Своге.За 45 год.е едно нищо,няма дом,588 а сега вече и деца.

7

мила

преди 12 години

Селото се казва 'гара Лакатник', идва от лакът - завоя, който р. Искър прави преди селото. Освен това, на 8 км. по-нагоре в Балкана се намира село Лакатник, там няма кметство, защото е обезлюдено. така че има две села - Лакатник - старото село - на 8 км нагоре, и гара Лакатник, която е на железопътния път.

6

ЛАкатник

преди 12 години

Не е някой наркоман, а е съвсем нарочно. Просто някои хора падат много ниско.

fallback