Найден Зеленогорски. Снимка: Архив Булфото
fallback

Документите за регистрацията на плевенския кмет Найден Зеленогорски като кандидат за четвърти кметски мандат днес бяха внесени в Общинската избирателна комисия (ОИК) от партия "Българска нова демокрация" (БНД).

„Ние отиваме на избори с цел да спечелим на първи тур и да постигнем мнозинство“, каза Зеленогорски.

Общинската листа е от 39 кандидати. Води я настоящият кмет на Плевен, следван от сегашния председател на общинския съвет Георг Спартански, а трети е проф. Константин Мутафчиев от БНД.

Oще по темата

„Много е балансирана, има хора с опит, както и млади хора, представители на 10 партии, каза Зеленогорски.

Освен мандатоносителят – Българска нова демокрация, в листата са представени всички партии от коалиция "Заедно за община Плевен", чиято регистрация беше отхвърлена.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

АЗ

преди 12 години

ДОКТОРА ЛИ Е СПАСЕНИЕТО ИЛИ ПЕТКОВ...КАКВА ПОЛИТИКА ООБЕЩАВАТ? ЧУХТЕ ЛИ ГИ В ПЛАТЕНИЯ ЦИРК НА TV7? ЗЕЛЕНОГОРСКИ НАПРАВИ МНОГО, НЕ КРИТИКУВАИТЕ - ЧЕТЕТЕ И СЕ ОГЛЕДАИТЕ. ХОРАТА НАПУСКАТ СТРАНАТА, НЕ САМО ПЛЕВЕН.

36

Анонимен

преди 12 години

Голяма алчност, голямо лицемерие, голяма жажда за власт и за лапачка. Нямам думи...

35

Плевенчанин

преди 12 години

Ок, разни хора, разни идеали. Вие сещате ли се какво беше Плевен преди 12 години??? И кой го управляваше тогава, а и малко преди него. Младите бягат не от града, а от държавата бе хора. По последно преброяване, населението на Плевен е много повече от това в Търново и Русе. И това, че в града няма Сметна палата и централа на НАП, не е заради кмета, а просто държавна политика. Не съм му адвокат, а просто гледам реално нещата. Този поне се е понаял, като дойде нов-почва да трупа от нулата.Така ли е

fallback