37

АЗ

преди 12 години

ДОКТОРА ЛИ Е СПАСЕНИЕТО ИЛИ ПЕТКОВ...КАКВА ПОЛИТИКА ООБЕЩАВАТ? ЧУХТЕ ЛИ ГИ В ПЛАТЕНИЯ ЦИРК НА TV7? ЗЕЛЕНОГОРСКИ НАПРАВИ МНОГО, НЕ КРИТИКУВАИТЕ - ЧЕТЕТЕ И СЕ ОГЛЕДАИТЕ. ХОРАТА НАПУСКАТ СТРАНАТА, НЕ САМО ПЛЕВЕН.

36

Анонимен

преди 12 години

Голяма алчност, голямо лицемерие, голяма жажда за власт и за лапачка. Нямам думи...

35

Плевенчанин

преди 12 години

Ок, разни хора, разни идеали. Вие сещате ли се какво беше Плевен преди 12 години??? И кой го управляваше тогава, а и малко преди него. Младите бягат не от града, а от държавата бе хора. По последно преброяване, населението на Плевен е много повече от това в Търново и Русе. И това, че в града няма Сметна палата и централа на НАП, не е заради кмета, а просто държавна политика. Не съм му адвокат, а просто гледам реално нещата. Този поне се е понаял, като дойде нов-почва да трупа от нулата.Така ли е

34

Анонимен

преди 12 години

Ако изкара още един мандат Плевен ще изчезне от списъка на големите градове на България.Но пък за това пък ще уреди родата си до 15 коляно.Това е добре,ще има интрига между роднини.

33

до №33

преди 12 години

До преди 12 години все Зеленогорски е кмет.негова е заслугата Плевен да е град със затихващи функции .Сметна палата в Русе, НАП в Търново , всичко се изплъзва от Плевен.Едно нищо направи за 12г.

32

Сторгозия

преди 12 години

Ей, нагло човече, не го щат хората, той се нахили като ряпа и пак напира. Благодарение на Зеленогорски Плевен западна тотално, населението намалява, младите бягат, а *** напират. През цялото това време Зеленогорски въртеше баницата и на този парче, на онзи парче - разпродадоха града!

31

Плевенчанин

преди 12 години

вярно е , че се случиха и кофти работи - западане на футбола в града, но и той ще тръгне нагоре, стига да се намери кадърен собственик.И колеги, не гледайте в паницата на другия. Винаги съм казвал, че няма политик, който да не се облагодетелства от положението си. Важното е да открадне 10 %, а с останалото да направи нещо. До преди две години беше обратното, градеше се поголовно, сега поне нещо се гради.Айде хубава неделя.

30

Плевенчанин

преди 12 години

Стига се плюли и дайте факти - ето няколко:- в града има представителства на автомобилни концерни- в града се облагородиха райони и се отвориха магазини представители на световни марки- пусна се в действие най-модерната библиотека в Северна България- отремонтираха се улици, градинки и площади (последно асфалтиране на западна инд. зона, която не е правена от времето на дядо Тошо)- възобновиха се традиции, свързани с празника на града и художествената самодейност

29

читател

преди 12 години

Мазен, долен, грозен, крадлив, надут ***!

28

Анонимен

преди 12 години

Плевенчани, гласувайте масово за промяна. В противен случай *** от Славяново и Буковлък пак ще определят бъдещето ви. При голяма избирателна активност на плевенчани никакви купени гласове на *** от околните села не могат да повлияят на резултата. Да гласуваме ние хората от Плевен за промяна, защото Плевен последните години се превърна в глуха затътнтена провинция.

27

Анонимен

преди 12 години

Обемът на преки чуждестранни инвестиции (ПЧИ) в една страна са най-директната оценка на външните инвеститори за бизнес климата в нея. Данните на БНБ показват, че за първите седем месеца от 2011 г. България е привлякла едва 183 млн. лв. ПЧИ като за сравнение през същия период миналата година те са били 776 млн. лв. Този драстичен спад, макар частично да се дължи на процесите на икономическа несигурност до голяма степен е демонстрация на несправяне с икономическите проблеми на страната ни.

26

гнуслив

преди 12 години

Махнете му лигавата муцуна на тоя, защото на хората им се повдига само като го видят това мекотело...

25

ИЛИЯН

преди 12 години

АКО ГЕРБ ПРОДЬЛЖАТ ДА УПРАВЛЯВАТ КАКТО ГО ПРАВЯТ СЕГА НЕ САМО ПЛЕВЕН НО И ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ ЩЕ ФАЛИРАТ ПО НЕКАДЬРНИ УПРАВНИЦИ БЬЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛАОТ СЕГАШНИТЕ ДРУЖНО ДА ИМ БИЕМ ШУТА В ***

24

Дебел маркуч

преди 12 години

Този селянин докога ще се мъдри на заглавната страница на сайта?!

23

сватбар

преди 12 години

Късно е, либе, за китка...

22

плевенчанин

преди 12 години

Долен отвратителен лъжец, лицемер и подлец, който напълно унищожи Плевен. Това е тоя на снимката.

21

Габи

преди 12 години

За повечето политици, престъпници, олигарси, та дори и за хора като Зеленегорски България не е страна, родина, в която се е пръкнал и отраснал, а синоним на лека жена, ***, която можеш да съдиш за всичко, каквото си решил и за това,че такива политици, да не кажа ***, не са ти угодили на стремежа, желанието, целта! Престъпници я съдят тази България, че тези папищаши с черните раса са ги съдили в продължение на 5-6 години, мафиоти я съдят, че по написаните от депутати-юристи закони има предвидени сума ти дупки и вратички, а някой честен съдия ги е осъдил по съвест; други пък я съдят, че законите в БГ позволяват нещо, вкл. и много неща, а властите в даден момент спират кранчето. Та и Зеленогорски: не казва, че ще съди ЦИК, а ще съди България! Защото тя му е виновна: не тези от ЦИК, а страната! Очевидно турците не са ни научили на акъл, ще се наложи отнякъде някой да ни вземе за поправителен! А комшиите открай време проявяват такова желение!

20

Анонимен

преди 12 години

Dobaveno ot21.Kmeta na Haskovo maiche v momenta kara chetvurti mandat. Tia negovata stana kato TATOVATA, DOJIVOT.

19

Анонимен

преди 12 години

Sushto kato kmeta na Haskovo.Garantiral si e glasovete na DPS I EVROROMA.Pere parite na mytrite ot narkotici prez stroitelstvo.V momenta kara treti mandat, sigyrno shte bude I chetvurti mandat kmet. NE MOGAT DA GO SUBORIAT ZASHTOTO TYRCITE I *** GLASYVAT 100% ZA NEGO. A BULGARITE SI PRUSKAT GLASOVETE ZA RAZLICHNI KANDIDATI.

18

до 19

преди 12 години

щото онзи наглец Румен Петков ни обърка представите за добро и зло, след него беше все едно кой ще е, само да не е той :)то и сега ще стане същото, за да се отърват от зеления, ще изберат пак който не трябва