Плевнелиев връчи на Павлова ключа за МРРБ. Снимка: БТА
fallback

Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев коментира пред журналисти, че няма да участва в компроматна война за изборите.

"Колкото повече лъжат, колкото повече хвърлят компромати - да го правят, да го умножат по пет, по десет, откъдето искат, каквото искат да измислят - добре са дошли, аз не съм там", каза той.

Плевнелиев заяви, че иска да покаже на българите решения, отговорно отношение и по-различно правене на избори.

Oще по темата
Той предаде днес поста и ключа за МРРБ на наследничката си Лиляна Павлова и се похвали, че в министерството му вече работи по 1000 проекта.

"Аз бях един министър, който не беше помирисвал държавната администрация преди да дойде тук, който не знаеше какво е обществена поръчка, не беше участвал в нито една, който дори не знаеше как работи държавната администрация, не знаеше какви са правилата, какви са законите.

Аз бях един министър, който дойде при вас преди две години с открито сърце, с открит ум и с много ясно послание", обърна се Плевнелиев към колегите си от регионалното министерство.

"Знаете много добре, че нито карах багер тези две години, нито полагах асфалт", посочи той.

Плевнелиев подчерта, че в министерството са били дефинирани национални приоритети и то не до 2013 г., а до 2020 г.- за пътища, за енергийна ефективност, за регионално развитие.

"Днес аз съм един свободен, щастлив човек. На 9 септември – символично аз бях освободен, но много се гордея, защото ние зададохме дългосрочна посока, защото знам, че ще следвате", обърна се кандидатът за президент на ГЕРБ към бившите си вече колеги от МРРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

130

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев отново се уля и затъна в собствените си приказки:"Аз бях един министър, който не беше помирисвал държавната администрация преди да дойде тук..... ...... .. не знаеше какви са правилата, какви са законите"Значи е работил извън правилата и напълно незаконно!Как така не е знаел законите , а е спечелил десетки милиони левове?Ех, Плевнелийче да бе мирно седяло и по-малко приказвало... :-)

129

IrD $ DGD

преди 12 години

Росен Плевнелиев, бе Росен Плевнелиев, докато не прие да стане "политик".Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент.Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент.Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кмет.Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нови кукли на конци, но защо трябва да платим всички за това ?Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли.Лошото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли. Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо?Променете Системата сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Докогато това е истина,това ще е истината.

128

ехо

преди 12 години

Плевнелиев не е от вчера милионер, а доста пари е направил в Германия със строителство. Докато се правят в пътища из цялата страна а не само в София имат и моя глас.

fallback