130

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев отново се уля и затъна в собствените си приказки:"Аз бях един министър, който не беше помирисвал държавната администрация преди да дойде тук..... ...... .. не знаеше какви са правилата, какви са законите"Значи е работил извън правилата и напълно незаконно!Как така не е знаел законите , а е спечелил десетки милиони левове?Ех, Плевнелийче да бе мирно седяло и по-малко приказвало... :-)

129

IrD $ DGD

преди 12 години

Росен Плевнелиев, бе Росен Плевнелиев, докато не прие да стане "политик".Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент.Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент.Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кмет.Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нови кукли на конци, но защо трябва да платим всички за това ?Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли.Лошото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли. Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо?Променете Системата сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Докогато това е истина,това ще е истината.

128

ехо

преди 12 години

Плевнелиев не е от вчера милионер, а доста пари е направил в Германия със строителство. Докато се правят в пътища из цялата страна а не само в София имат и моя глас.

127

бай Ганьо

преди 12 години

Абе приказвай си Плевналиев, ама милионер не се става току-така в България.....

126

kardjalia

преди 12 години

da ta eVat kardjaliiskite *** dano ,plevenski pderungel.

125

казуваш или ...да??

преди 12 години

последно- черен ли е печата или ...*** ти е само черен като на калайджия?! И друго-като тръгваш и се изпускаш за паркинЗи и спанета и пиканета за 1 евро-супер детайлна инфо,ок-айде продължавай все така..питанки има и ще има!какво -гледаш да се намърдаш на топло горе и да се скриеш и да вървят да те гонят ли?? ама още от сега тръгваш да бягаш нещо по тъча..що така?! цяла страна и народ те гледа ..що за излагация и наглост е това?? Г-н комсомолски секретар-милионер??

124

a??

преди 12 години

"Каквото искат да измислят за мен - добре са дошли"е,как хем добре са дошли пък не отваряш ни врата,ни се обаждаш,ами и мрънкаш и мърмориш че не ти пукало! альоо,тука има въпроси,отговаряй-нали президентин сакаш,какво се втеляваш и излагаш публично?? Не ме интересува кой пита,а какво се пита,кого се пита и къде са отговрите?? ама комсомолко-комунистически ген-инат и не та не-сърдитко съм им,няма да им отговаря,м! само пред Партията отговаряш,нали-и пред главния тиквар..БКП..Герб..едно котило !

123

до 123

преди 12 години

то и магаре да има в герб, ти все ще се чувстваш длъжен да го обсъдиш. Който каквото го боли.

122

хм

преди 12 години

От герб и магаре да сложат за кандидат президент простия народ ще гласува и за него...ей тва е истината. Глупаво, некадърно, грозно - нЕма значение, важното е да е от ГРОБ.

121

Анонимен

преди 12 години

Витков президент! Плевнелиев да си изкара мандата в МРРБ!

120

ха ха

преди 12 години

Ха ха , далавераджията с черен печат да на влиза в Германия , бил свободен и чист!!!

119

Пътник

преди 12 години

Аз бях един министър, който дойде при вас преди две години с открито сърце, с открит ум и с много ясно послание.Хладен ум, чисти ръце и горещо сърце - справка Ф.Е.Дзрежински !

118

Анонимен

преди 12 години

На снимката се вижда Императрицата на Блайндингс на млдаи години хахаха

117

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

116

за герб

преди 12 години

Аз като идех още за София, като депутация да молим онзи обесник да не си дава оставката, още тогава помниш ли, на Враждебските ханчета? още тогава разбрах, че не си е келепир да бъдеш опозиция. Ама, ще речеш, защо? Защо ли? Твърде просто: защото ще стоиш зад метлата, а хората ще си плетат кошничката. И какви хора! Все отбор-отбор юнаци, все учени, изпраксани. Напрежните наши бяха хептен дива работа. Крадяха гьоз-гьоре, насила, аджамийски, па си позволяваха и чапкънлъци, докундисваха на честта кое жени, кое моми, кое А, момче, тъй ли е? И най-сетне влетяха с двата крака в капана. Виж, днешните наши не са тъй. За чапкънлък няма ги. Тоест как да ти кажа не че ги няма, ами кой ще се качи по Джендемтепе, по Небеттепе, кой ще ръшне по хамамите да разпитва какво е ставало. Па и кому влиза в работа. А колкото за алъш-вериш, бива си ги. Правото право! Хем тъй си подкараха работата, щото, срам не срам, ще ти се призная, брате, и аз се слисах. Ашколсун, кьопоолар! Гледай какво нещо било туй науката. С таквиз хора да имаш работа разбирам. Напрежните наши бяха я подкарали на акънтия, бре трепаха, бре бесиха, бре стреляха, съсипали бяха орталъка. И защо? За вятъра. А днес видиш ли? Само по изборите не ти дават да шавнеш, а за друго свобода! Викай, попържай, давай си зор, колкото щеш никой нищо не ти казва. И защо ще бутат опозицията тя нека си дига гюрултия, кой я слуша. Нашите си сучат мустака, па им се подсмиват. Властта в ръцете им не искат да знаят. И сега, когато толкова железници ще се правят, толкова дружества ще се калъпят, толкова пристанища ще се строят, ти тамам сега си му намерил времето да ме набедяваш, че съм бил уж опозиция. Недей прави тъй бе, братко. Дотам ли ти беше достлука? Завиждаш ли ми, или какво? Че санким ти по-малко ли кьораво си ударил от мене. Я си направи сметката, ти от колко места получаваш. А пък аз какво? Гледам си търговийката, и туйто. Па най-сетне нали знаеш, че тия работи със съгласие стават. Ако ми помогнеш да вляза и аз в някое предприятие по-тлъстичко, мигар мислиш, че няма да ти се отсрамя? Зная си аз как му е реда. Па не стига другото, ами си взел, дяволе, че си извъртял писмото тъй, щото, като го чете челяк, ще помисли даже, че съм против Особата. Аз ли? За толкова ли верен човек ме имаш ти мене? Нали си дадохме уж дума, че не му е времето. Разбирам да не беше властта в ръцете ни, да подсмърчахме отстрана тогава хелбетя ще ти причерней и ще караш наред, с Особата барабар. Ама сега, когато сме допипали кокала с две ръце и когато тамам му е времето да се осигурим за стари години, да взема аз да кажа някоя права дума за Особата? Не е ахмак бай ти ***, той знае кога му е времето да се вика да живей! Едно да живей хоп едно предприятие. Па когато му дойде времето знаем и башка тюрлия да викаме. Тъй върви света. Ако не друго, барем тая философия сме я проумяли до дъно, пущината.

115

TOSHO

преди 12 години

BRAVO SAMO GERB

114

ИЗБОРИ 2011

преди 12 години

БЕЗ ГЕРБ ПРЕЗИДЕНТ!

113

da

преди 12 години

не си пич не си....и никога не си бил

112

как става така

преди 12 години

Някой знае ли кой лансира Плевнелиев? Има ли съвпадение с други лидери.

111

Спонги

преди 12 години

Комсомолски Секретар свободен? Хайде , де. Плевнелиев е умен човек и е превъртял парите които са му дали. Браво, защото 90% от комсомолските деятели само излапаха парите. За Президент не става. Плужак е. Четете стенограмите на МС.