Снимка: БТА
fallback

С риториката на премиера Бойко Борисов парламентарната група на ГЕРБ обяви приоритетите си през новата пленарна сесия на парламента.

"Целите ни са дългосрочни и прехвърлят един управленски мандат", заяви шефът на ПГ на управляващите Красимир Велчев.

Той даде заявка, че ГЕРБ ще продължи борбата с контрабандата и сивата икономика, ще продължи да следва политиката на намаляване на дефицита. Реформата в здравеопазването, промени в Наказателния кодекс, свързани с въвеждането на митническото дознание, както и приемането на бюджета за 2012 г. са сред приоритетите на управляващите.

Oще по темата

"Гражданите предпочитат след отрязаната лентичка, на които някои се подиграваха, да има отворена детска градина, открита пречиствателна станция, предпочитат да стигнат до Перник за 20 минути, предпочитат да стигнат до центъра с метрото за 6 минути. Асфалтът не се яде, но може да нахрани много хора", отсече Велчев в стила на премиера.

Велчев отчете постигнатите резултати в борбата с корупцията, инфраструктурните проекти, финансовата стабилност, развитието на бизнес средата, връщането на доверието на Брюксел към страната ни.

Той отбеляза, че ГЕРБ е запазила доверието на хората, което й било гласувано в началото на мандата.

"Преживяхме три вота на недоверие, които затвърдиха решимостта ни да продължим напред, защото ние влязохме в управлението с ясното съзнание, че само когато сме единни, ще успеем", заключи с патос Красимир Велчев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

256

Странджата

преди 13 години

С.Станишев - 140 км магистрали -3 отрязани лентиБ.Борисов - 17 км магистрали - 237 отрязани ленти

255

историк

преди 13 години

Това управление на ГЕРБ много напомня управлението на дружбашите на Стамболийски .Също лидер с харизма/но поне образован в Европа/ , също стоежи и рязане на ленти, също неграмотни *** - съпартийци за министри и кметове.Краят беше жесток , защото на грамотните им писна да ги управляват формени *** и взеха властта с много кръв.Дано да не се стига до това и сега, но на нас - грамотните вече взе да ни писва от идиотия и мускули .А гневът на грамотния е по страшен от този на простаците!

254

ivanova

преди 13 години

:-) ти да не си слънчасал, бе антикомунист? Коя държава се оправя? Ти къде живееш? Или просто си психясал , като 70 % от хората вече. Комунисти или не, нали всички търпим безумията на тези тикви. Болни мозъци!

fallback