256

Странджата

преди 13 години

С.Станишев - 140 км магистрали -3 отрязани лентиБ.Борисов - 17 км магистрали - 237 отрязани ленти

255

историк

преди 13 години

Това управление на ГЕРБ много напомня управлението на дружбашите на Стамболийски .Също лидер с харизма/но поне образован в Европа/ , също стоежи и рязане на ленти, също неграмотни *** - съпартийци за министри и кметове.Краят беше жесток , защото на грамотните им писна да ги управляват формени *** и взеха властта с много кръв.Дано да не се стига до това и сега, но на нас - грамотните вече взе да ни писва от идиотия и мускули .А гневът на грамотния е по страшен от този на простаците!

254

ivanova

преди 13 години

:-) ти да не си слънчасал, бе антикомунист? Коя държава се оправя? Ти къде живееш? Или просто си психясал , като 70 % от хората вече. Комунисти или не, нали всички търпим безумията на тези тикви. Болни мозъци!

253

Анонимен

преди 13 години

На комунистите и техните платени драскачи по сайтовете започнаха да им прескачат байпасите от злоба. Много добре, много добре. Оправя се тази Държава.

252

анонимен

преди 13 години

Да, режейки лентите ,ГЕРБ и Борисов подобряват инфраструктурата на страната

251

Шкумбата

преди 13 години

До 270.Как няма да е стойностна партия ГЕРБ,като цялото и ръководство е МУТРЕНСКО

250

Много

преди 13 години

Много си корназ,ама магистралите се строят оТ ПЕПЕЛ.

249

Корназ

преди 13 години

ГЕРБ наистина са най-стойностната партия в България.Защото не спират да ги плюят, но те продължават да работят за благото на плювачите.На тези, които не харесват ГЕРБ, мога да им предложа да не използват магистралите, които ще построят.Понеже са много отворени!!

248

Бърдукан

преди 13 години

До 265.Уважаема госпожо Маринова,всеки грамотен,образован и възпитан българ-ски гражданин уважаващ себе си,никога,ама никога няма да гласува за тези посредст-вени и елементарни в мисли и действия герберски мутри.ТРЯБВА ОТ23 ОКТОМВРИДА ЗАПОЧНЕ ОТСТРАНЯВАНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТТА.БОГ ДА ПАЗИ ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ.ДА ЗАПОЧНЕМ ПОЧИСТВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ

247

сиси

преди 13 години

Ама хората си вършат работатааааа, за да се отреже тази лента, значи е свършено нещо полезно драги мои ;)

246

Козяка

преди 13 години

Да спре да реже ленти Бойко Борисов,а да започне подготовката за тържестватапосветени на 100 годишнината от рождението на идола му Тодор Живков.

245

Кайзер Созе

преди 13 години

@265: добре Маринова хайде за всеки случай да има повечко ЕС наблюдатели, щото не видяхме Цвъ.Цвъ. да уважава много конституцията и законите. Видяхме обратното. Не ми се иска такъв хем да е шеф на МВР, хем на предизборен щаб, а подопечните му треперливи тюфлеци щели да превозват изборните протоколи.Ми най-лесната манипулация е да се смени протокола, нямат разходи да купуват *** гласове, пък после как ли Негова ПроКУРатура и Неговите тюфлеци ще проверяват сигнали за изборни манупулации ;-)

244

Деница

преди 13 години

Хората се нуждаят от действия, а не само от думи! Една отрязана лента повече - още една добре свършена работа!

243

хохохо

преди 13 години

Гейберските *** са пуснати от кучкарника-лаят страшно-все пак кокалчето трябва да се заслужи.....!!!

242

маринова

преди 13 години

Според мен Герб ще са първи на изборите, но не мисля, че това ще означава манипулиране,а просто победа на най-силните и доказали се хора за момента в страната ни.

241

Анонимен

преди 13 години

Герберската ***, шефа на ГДБОП Константин Флоров е ***, който е следил IP на хора във форума на 168 часа които са критикувала мършавата психоложка на Цветанов. Плюйте герберастите и *** Флоров от работните си места. *** *** скапан, а ГРОБ са фашисти и национални предатели

240

Кайзер Созе

преди 13 години

@259 !: Ако ГЕЙБ са първи на изборите, то изборите ще са 100% манипулирани. Изхода е всички правозащитни НПО-та отсега да алармират ЕС и да дойдат поне няколкостотин евро-наблюдатели, защото огромната част от изборните протоколи се очаква на бъдат фалшифицирани в полза на мутро-милиционерската хунта.Доколкото всички се зпознахме с новия морал на ГЕЙБерите - (СРС-та, Мишо Бирата, 6-те апартамента от тъщата, лобистски закони, ***, Надин) не би трябвало да имаме изобщо илюзии за честни избори

239

Чиче

преди 13 години

За съжаление Боко-Тиквениците няма да осъзнаят колко са жалки! По-добре е ние да им го покажем на изборите, а след това да си заминат по предназначение - в затвора. Наглата пасмина от ГРОБ с лъжи живее, но с лъжите си и богатее!Ще позволим ли пак да ни излъжат и управляват МУТРИ?!

238

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Боко проведе люта битка , както обеща , с ОЛИГАРСИТЕ- нито един в пандиза;доган и фирмите му - етем и сие - бутна един "дюнер-кебаб::) ***- мафията е в пандиза-поне следствени да бяха : ЛУК си плаща данъците , а златев-нема пари за диамантите на роклята на жена си :))) ДС-мутрите, пашата, сикаджиите- са в миша дупка ;МВР-получава още 25 млн. -за добри успехи ;Фуражките - милионери-треперят от страх - от Боко ;...Баневци,герговци ,голф-собственици, ЛУК- всички си плащат ВЕЧЕ данъците..А палячото дянков, пеее ли пеее-като на БКП конгрес ::)))

237

наййййй..

преди 13 години

по тъпо от това правителство аз не съм виждал, бях решил да не гласувам за никого но сега ще гласувам против статукавото..