Снимка: Булфото
fallback

За пети пореден път Народното събрание отхвърли предложението на "Атака" лидерът на партията Волен Сидеров да стане член на парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.

Така комисията "Антимафия", която разглежда сигналите за корупция сред управляващите, остава блокирана пета поредна седмица и месеци преди изборите.

Oще по темата
До казуса се стигна, след като шефът на комисията Валентин Николов напусна "Атака" и по правилник партията трябва да предложи друг депутат, който да заеме мястото му.

Народните представители обаче упорито отхвърлят кандидатурата на Сидеров, а от партията му са категорични, че и занапред ще продължават да внасят предложението.

Депутатът Павел Шопов мотивира предложението с аргумента, че в комисията е настъпила "миникриза" заради липсата на председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Христо Ботев

преди 12 години

И сега, както и преди има много лъжебългари и гьоверени!Бях писал преди повече от 100 години, че"свестните у нас считат за луди , глупецът вредом всеки почита"! Намери се един истински патриот-Волен Сидеров, но завистта, простотията и простащината на някои дупедавци и перверзници у нас не го оставят на мира!Те и мизерниците в НС затова са против него-страх ги е от разследване на кражбите им, на фалшивите "консултации" и прочие далавери...

46

filomena grimaldi

преди 12 години

ufa pak li tozi ludiqt na bg scena?

45

1234

преди 12 години

BREEE BE MNOGO NAGLI TEZI OD ATAKA.....AMA NESTAVA NESHTO SMESNICHI

fallback