Румен Христов. Снимка: СДС
fallback

"Синята коалиция" най-вероятно ще се готви за вот на  недоверие, ако се подпише проектът АЕЦ "Белене". Това прогнозира на пресконференция в Смолян Румен Христов, зам.-председател на СДС и кандидат на синята партия за президент.

Oще по темата
Според него проектът "Белене" е ненужен за България и се превръща в изключително скъпо удоволствие.

"Ние казваме "не" на не толкова сигурната и не толкова ефективна руска атомна енергетика", заяви Христов.

По думите му между БСП и ГЕРБ не се забелязва разлика по отношение на енергийната политика.

"През втория си мандат Георги Първанов се държа по-скоро като президент на Русия относно АЕЦ "Белене", посочи Христов.

Той смята, че България има нужда от десен президент, който да препотвърди цивилизационния избор на страната - ЕС.

"Дебатът на тези избори не бива да се етнизира, защото това би довело до поредното разделение", каза още Христов.

Коментирайки сблъсъците с участието на "Атака" от миналата седмица, той заяви, че е недопустимо, непристойно и опасно да се залага на карта етническия мир, заради повишаване на рейтинга на политическата формацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

133

verb

преди 12 години

Г-н Румен Христов е нашият президинт, наистина България трябва да избере десен президент...хора опомнете се, спомнете си годините с президент Петър Стоянов..външен министър Надежда Михайлова..хайде да почнем да мислим за нашето бъдеще, нашите деца..с Атомна централа в Белене едва ли мислим за бъдещето си....децата ни...задължитерлен вот на недоверие на това правителство.

132

До 106

преди 12 години

(мразещите трашове) направи си справка ден по ден кога дол стана 3000 лв и как след 1 ден стана 1500 това беше далавера на Костов и мафията и управителя на БНБ за да си пазаруват без пари от приватизацията- ама ти си толкова *** че няма как да ти го обясня- рупай си една и също- copy-paste едно и също и туй то - напиши2 реда със свои думи сигурно 5 правописни грешки ще направишмалоумници като теб които подържат и гласуват за Дявола ще довършат България

131

До 106

преди 12 години

(мразещите трашове)тинтири минтири -(правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:)Това на десктопа ли го запамети? всеки път едно и също копираш- ти *** ли си или да? измисли нещо ново! Слушай сеге *** селски - това което завари Костов беше богата България - Той Я унищожи след това - бъркаш дати бъркаш месеци - 3000лв долар Костов го направи - а не "завари" пенсии заплати всичко това той намали- не че заварил

fallback