133

verb

преди 13 години

Г-н Румен Христов е нашият президинт, наистина България трябва да избере десен президент...хора опомнете се, спомнете си годините с президент Петър Стоянов..външен министър Надежда Михайлова..хайде да почнем да мислим за нашето бъдеще, нашите деца..с Атомна централа в Белене едва ли мислим за бъдещето си....децата ни...задължитерлен вот на недоверие на това правителство.

132

До 106

преди 13 години

(мразещите трашове) направи си справка ден по ден кога дол стана 3000 лв и как след 1 ден стана 1500 това беше далавера на Костов и мафията и управителя на БНБ за да си пазаруват без пари от приватизацията- ама ти си толкова *** че няма как да ти го обясня- рупай си една и също- copy-paste едно и също и туй то - напиши2 реда със свои думи сигурно 5 правописни грешки ще направишмалоумници като теб които подържат и гласуват за Дявола ще довършат България

131

До 106

преди 13 години

(мразещите трашове)тинтири минтири -(правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:)Това на десктопа ли го запамети? всеки път едно и също копираш- ти *** ли си или да? измисли нещо ново! Слушай сеге *** селски - това което завари Костов беше богата България - Той Я унищожи след това - бъркаш дати бъркаш месеци - 3000лв долар Костов го направи - а не "завари" пенсии заплати всичко това той намали- не че заварил

130

Анонимен

преди 13 години

Ей,шушумиги такива,Костов не го закачайте.Трябва да си много задръстен или крадлива ***,за да хвърляш кал върху най-достойния политик.Никой не може да му се мери и на малкия пръст.Тръгнали на краставичар,краставици да продават.

129

панта

преди 13 години

Сега и да направим централата сме на загуба. Просто българите избягаха, тука се размтножиха *** и на практика ние сме слугували от десетки години на тях, на ***-парламентаристи и да я построим само ще увеличим робството си да я изплащаме. Не е расизъм а обективност. Аз не съм съгласен да плащам цял живот кефа на разни ***, дето дори не трябваше да ги има тука, пък да не броим , че им дават привилегии, които на нас не дават! Като иска да плащат политиците те да им слугуват!

128

панта за 132

преди 13 години

Че ти винаги си зависим? Ако сам не си произвеждаш ще внасяш! Имаме реки, язовири, а това е ВЕЦ. Имаме и ветровити зони - Сливенско и др. Имаме възможност за слънчеви панели по къщите, по предприятията. Но дали ще можем ад си го поздволим, след като мафиотите ни смазаха малките фирмички, за да ни ликвидират, след като доходите не стигат за основин неща, а камо ли за това? Това са скъпи инсталации. Е, все зависиш от някого. А и панелите ще ги купим отвън? ти какво предлагаш? нямаме АЕЦ, нямаме капитал изнесен навън от нашите играчи през годините? Какво правим? Само мрънкаме и се чудим акков да правим май? А то е просто мислиш и действуваш! Аз лично считам, че АЕЦ има най-високо КПД, но пък загубите по трасето не са малки, да не броим и ордите на мангава-хан дето кръстосват и де докопат нещо приватизация? С това загубите нарастват многократно, а ги плащаме ние. Та кое правим? Май ще я караме на фотосинтеза, а? Ами производството? Ами ако пуснат електроавтомобилите? Тук можехме и сами да си ги правим, ама кой да руши да разгражда, да граби, да изнася? И какво предлагаш? Щели сме да зависим от Руссия? Ами ако не е от РУссия ще е от Германия, Франция, Румъния, Турция, .? Като ни се пречи отвътре сами дас и ги оправим, койн и е крив? Тук са пречките, внедрени по етажите на властта било от массони, било от Анкара, било от други групировки? Като прибавиш и личната алчност на служителите, тогава нещата са твърде страшни. Е, какво предлагаш? Да стоим на молитва от небето ли? Все трябва да се почне отнякъде и дас е върви напред към възход!

127

до 127

преди 13 години

Значи ще си хвърлиш гласа на вятъра!Е,значи малко ток ще направиш на фъфела!:))

126

BLADE

преди 13 години

Защо в Белене не инвестират например Франция,Германия,САЩ,Япония ами точно СССР? Помислете преди да пишете глупости за въртене на *** на генератори.Не стига,че сме зависими от Русия от към гориво,ами да станем зависими и от енергия.Тогава да им станем провинция и да ни управлява другаря Путин.

125

Цветан Караилиев

преди 13 години

Вятърните перки са вятър работа-енергията от тях е страшно скъпа,разхищават земя,струват самите те много скъпо.Без ядрена енергия ще се върнем доста назад.Чакам с нетърпение новите парламентарни избори,че тези умници да не са в Парламента!

124

Хлора

преди 13 години

Р. Овч. им даде южен поток, както руснаците го искаха - дължат ни минимум една ядрена централа безплатно.Друг е въпроса имаме ли нужда от нея. Цената която съм чул 11 м-да, си е много и е чудно , ако този проект е толкова добър , защо не се редят инвеститори на опашка да си купят акций???

123

панта

преди 13 години

Значи сините са готови на всичко, за да няма АЕЦ? Браво момчета, дерзайте! Ще се радвам да не спира тока никога у дома! Но спре ли, вие ще въртите ли *** на генератора за да ми свети и топли? Абе в какъв свят и държава се родих бе? Има ли един свестен политик тука или всичко е тотално объркано? Има ли партия със символ "среден пръст"? Ако има такава ще гласувам за нея, поне да зная директно какво ме чака след изборите, а не да се чудя с какво ново ще ни закопаете?

122

??????

преди 13 години

Тия пък кой ге пита какво мислят?

121

беки

преди 13 години

СК Е ЕДИНСТвЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ - ИЗЧИСТИЛА СЕ от КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧЕНГЕТА ОТ ДС,КГБ И ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ МИЛЕЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЗ И МОИТЕ БЛИЗКИ - ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА СВЕТОСЛАВ МАЛИНОв,КОЙТО Е ОБРАЗОВАН,КУЛТУРЕН,ОТ НОВА КЛАСА ПОЛИТИК,С ЧИСТО МИНАЛО И ВЛАДЕЕ НЯКОЛКО ЗАПАДНИ ЕЗИКА...

120

Анонимен

преди 13 години

Без АЕЦ - няма бъдеще тук - всеки строи създава нещо а тук само се руши и унищожава - след 5-6 години като спрат АЕЦ Козлудуй от Румъния ли се се внася или от перките ще покрият плодородната земя и ще правят ток който ще е скъп и прескъп за да си го позволят хората за осветление само СЪЗДАВАЙТЕ,СТРОЙТЕ,ПРАВЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА РОД И РОДИНА!!!

119

Анонимен

преди 13 години

Не вярвам някой да утрепе чичо си защото е бил ***. Казах ви *** бяха 1милион като сложиш и семейства баби и деца колко стават. от моето семейство няма ***. но на Дядо брат му беше ***. и аз сега какво ако дойда на власт да утрепя ли. Пак ще му дам някоя добра служба.

118

Анонимен

преди 13 години

За мен няма значение кой бил ***. Защото БКП беше 1милион заедно със семействата 4милиона. Е не можем да избием половината Българи. Сигурен съм че и в на този рода има най малко 4-5 комунаги.

117

Анонимен

преди 13 години

На тези които Бащите бяха най злите *** и трепеха хора. Сега децата им съм най върлите антикомунисти. Омръзна от някакви си и Анти , от Турци и Ани , от Македонци и Анти , от Крадци и Пишман Полицаи.

116

Анонимен

преди 13 години

На Цеко Баща му е бил шофьор на пасланик , дали е бил от ДС , Боко го Знаем че бил *** , Костов също доцент по политинкономия капитала МАРКС, На Младенов Баща му посланик в Индия .

115

Анонимен

преди 13 години

Вкупом трябва да бъдат изритани и лустрация за всички ченгета и доносници от държавните органи. Хайде на свободния пазар да бачкат, като всички останали

114

Анонимен

преди 13 години

Не знам до какъв фалит са довели шумкарите. Но такъв геноцид какъвто е сега историята не помни под турско и под съветско. За 20г. се изпариха 1,5милиона Българи.