Четин Казак. Снимка: Архив Булфото
fallback

21 години Ахмед Доган бяга по пътеките на българската политика. Той е бегач на дълги разстояния.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ДПС Четин Казак по повод твърдения за колежката си от ГЕРБ Снежана Дукова.

"Вие сте поредната партия, която тича, тича, тича и надали ще изкара дори и скоростната отсечка, която ви е дал избирателят", каза раздразнен депесарят.

Oще по темата

Думите на народния представител бяха в отговор на критика от страна на колежката му от ГЕРБ Снежана Дукова, че в момента Ахмед Доган обикаля Джебел и Кърджали, вместо да участва при вземането на важните политически решения.

ДПС отказа да подкрепи назначението на Ивайло Московски за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

...

преди 12 години

Ей, зорлем ще ме накарате да гласувам за ГЕРБ.Като гледам арсенала който се вкарва в действие от потурняци и комуноиди, друго май не остава...А пък ония празнотиквениците.. от АТАКА.. осъзнайте се бре.. отворете си черепните кухини.. и през най малката дупка в тях има шанс да ви влезе малко акъл в главата. С всичките си действия едиснтвеното което правите е да наливате водица в мелницата на Доган бей.

51

стоян

преди 12 години

а ти господин ГЛАВЕН *** като бясна *** правиш плонжове пред Доган та белким не те изхвърли от яслата,не може ли Доган да си отговаря на въпросите или коментарите когато е засегнат. Винаги ти отговаряш първи пък белким сокола те види,може и чехлите да му сменяш зер вие всички сте МЪЖКИ СЕКРЕТАРКИ,СЕРВИТУТКИ, а може и да те ощасливи виж какъв пухкав дирник имаш/

50

йойо

преди 12 години

бегачът на дълги разстояния му отрязаха краката .

fallback