52

...

преди 13 години

Ей, зорлем ще ме накарате да гласувам за ГЕРБ.Като гледам арсенала който се вкарва в действие от потурняци и комуноиди, друго май не остава...А пък ония празнотиквениците.. от АТАКА.. осъзнайте се бре.. отворете си черепните кухини.. и през най малката дупка в тях има шанс да ви влезе малко акъл в главата. С всичките си действия едиснтвеното което правите е да наливате водица в мелницата на Доган бей.

51

стоян

преди 13 години

а ти господин ГЛАВЕН *** като бясна *** правиш плонжове пред Доган та белким не те изхвърли от яслата,не може ли Доган да си отговаря на въпросите или коментарите когато е засегнат. Винаги ти отговаряш първи пък белким сокола те види,може и чехлите да му сменяш зер вие всички сте МЪЖКИ СЕКРЕТАРКИ,СЕРВИТУТКИ, а може и да те ощасливи виж какъв пухкав дирник имаш/

50

йойо

преди 13 години

бегачът на дълги разстояния му отрязаха краката .

49

Анонимен

преди 13 години

Доган го погребаха политически още миналата година след пияндурските му изцепки как той разпределя държавната баница между мафиотските групировки.

48

никога

преди 13 години

"ГЕРБ била поредната партия еднодневка, твърди ДПС" На ДПС явно яко им хлопа дъската. Има дълго да чакат някоя предателска партия като БСП/БКП да ги вкара във властта. Гласуваш за БСП - гласуваш пак турците да ни управляват!!!

47

пипо

преди 13 години

А бе този дългия бегач Доган жив ли е,че не съм го виждал скоро на хоризонта-комай от изборите през 2009 година !

46

айдуци

преди 13 години

Другарите са се паникьосали здраво, всички инструменти са в действие. Виждали ли сте как се гърчи настъпана змия и плюе отрова? Ей това е Тройната коалиция в момента.

45

Т

преди 13 години

Maртинчо, а вие колко дена изкарахте?

44

-

преди 13 години

Ами като е бегач на дълги разстояния, да вземе да се засили малко и да избяга в Турция.

43

8 годишен

преди 13 години

а защо на това същество на снимката му е толкова квадратна главата

42

до 3

преди 13 години

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,ако не стигнат,ще пратим още;)

41

до 43

преди 13 години

Градовете се пишат с главни букви умнико. Като искаш да живееш в Румъния, прав ти път. Аз си предпочитам България.

40

Анонимен

преди 13 години

Кой депутат? Читак Казак?

39

Анонимен

преди 13 години

ДПС са притеснени - знаят че ако има още един мандат без да участват и са свършени.

38

Стършел

преди 13 години

Добре е, че има ДПС. Ако я нямаше България досега да беше рухнала.

37

до 26

преди 13 години

и аз се надявам добрич, варна , силистра , шумен , русе - да се отделят от БГ и да се присъеденят към Румъния - ако не друго поне данъците , тока ,газта са по евтини - знам го със сигурност защото много фирми си изнесоха производството в Румъния - нищо че дават по високи заплати

36

Анонимен

преди 13 години

НАЛИ ПИТАХА МАСЛАРОВА ЗА ПРОСЛОВУТИЯ РЕМОНТ НА СО В СТАРА ЗАГОРА,ОВЧАРОВ ЗА ПОДПИСАНИТЕ ДОГОВОРИ С ГАЗ ПРОМ,НА ЕМЕЛ ЕТЕМ И НАПРАВИХА МИНИСТЕРСТВО ,КОЛКО ХОРА ПОЛУЧИХА ПАРИ СЛЕД БЕДСТВИЯ,В МЗХ КОЛКО ЗАМЕНКИ СТАНАХА?!?!ТАКА ЧЕ В ЕДИН РАЗХВЪРЛЯН ДВОР ТРУДНО СЕ ПОЧИСТВА .

35

първи път

преди 13 години

Е за първи път съм съгласен с ДПС.Констатацията им е верна.ГЕРБ са еднодневки като НДСВ.

34

Пешо

преди 13 години

До 26:Браво на твоето решение,даже и Александър Македонски е бил "македонец"Но моето предложение е да станете директно американци, нали Американски университет е и Благоевград.

33

Червената помия

преди 13 години

Във всяка нормална държава от Европа, а да не говорим за Китай, Доган отдавна да е затворник или да е гръмнат на някой стадион.Най-малкото няма да го охранява денонощно жандармерия от народната любов.Но какво да се прави-ДС трябва да се грижи за двойните и тройните си агенти.