Снимка: Булфото
fallback

"Доверието, което ГЕРБ получи в парламента с гласовете на тяхната политическа сила и "Атака", вече не отговаря на действителното доверие в обществото", заяви червената депутатка Корнелия Нинова в Силистра.

Тя съобщи, че в БСП обмислят и възможностите за организиране на общ национален граждански протест против политиката на управляващите.

"Казахме на хората на срещите си, че единственият начин да бъде чут гласът им е чрез протести", допълни Нинова.

Нейният колега Антон Кутев бе още по-категоричен, че ще бъдат организирани масови протести и пред Народното събрание, "ако се приемат промени в правилника на парламента за ограничаване на парламентарния контрол".

Oще по темата

"Всеки петък пред парламента ще има хиляди хора, които ще провеждат парламентарен контрол и това ще се прави до падането на правителството", заяви Кутев.

Червените депутати обявиха още, че кандидатите на БСП за местните избори ще станат известни през юни.
По думите им вече работи Национален предизборен център, който е създал работни групи във всички области за изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

578

Kentavri

преди 11 години

Няма смисъл да се тормозите за госпожица Дончева няма ненаказано зло .......а това които се пише няма измишльотини така си беше ......

577

Бореца

преди 13 години

Добре де искам да попитам всички тези които са сложили минуси на коментарN591 кое е невярно и какво е направило това мутренско правителство досега хайде напишете го защото иначе остава само празното ви герберско тъпо говорене като на вашият скъп лидер таке че когато отричаш нещо което по принцип е вярно значи си заблудена овца!Още един път ви казвам не съм привърженик на нито една политическа сила на избори не ходя от 1992 година и тогава гласувах за СДС но вече и те не могат да ме привличат!

576

другар

преди 13 години

Не правете глупости,другари , с тоя свински грип и при това студено време ще останете без електорат за президентските избори

fallback