578

Kentavri

преди 11 години

Няма смисъл да се тормозите за госпожица Дончева няма ненаказано зло .......а това които се пише няма измишльотини така си беше ......

577

Бореца

преди 13 години

Добре де искам да попитам всички тези които са сложили минуси на коментарN591 кое е невярно и какво е направило това мутренско правителство досега хайде напишете го защото иначе остава само празното ви герберско тъпо говорене като на вашият скъп лидер таке че когато отричаш нещо което по принцип е вярно значи си заблудена овца!Още един път ви казвам не съм привърженик на нито една политическа сила на избори не ходя от 1992 година и тогава гласувах за СДС но вече и те не могат да ме привличат!

576

другар

преди 13 години

Не правете глупости,другари , с тоя свински грип и при това студено време ще останете без електорат за президентските избори

575

Анонимен

преди 13 години

Тия па.. т'ва да не ви е септември '44-та бе?? Смешници! Че чак "голям протест", раз'ираш ли... Колко голям, като те пенсионерите дето ви бяха електорат си заминаха ... Броят се на пръсти живите. Долна комунистическа ***! Няма да видите повече власт! Обещавам ви!

574

Анонимен

преди 13 години

Това с Гей-парада, е точно. Много ми хареса човече.

573

Анонимен

преди 13 години

Смешковци! Да ходя да протестирам, че вече не могат да се гушат. Нека излязат, че да ги видим, кой са.

572

TEMIDA

преди 13 години

Защо освободиха Корнелия Нинова? Бившият вече заместник-министър на икономиката и енергетиката Корнелия Нинова беше замесена в скандала с Топлофикация. Нинова е трябвало да лобира за икономически интереси в "Булгартабак холдинг" в областта на хазарта и държавния резерв- да изнесе от "Булгартабак" документи, уличаващи в нарушения изпълнителния директор на дружеството Христо Лачев с оглед неговото отстраняване. ..????. Корнелия Нинова оглави "Булгартабак" ??? ETO TAKA RABOTIAT KOMUNISTITE .

571

Анонимен

преди 13 години

След протеста да хващат Балкана и да стават шумкари, кашкавал по мандрите има, така че с техния опит няма да останат гладни.

570

AZ POMNIA...

преди 13 години

DA,AZ POMNIA ...Пмните ли? преди 1 часПреди 2 зими като протестирахме срещу тройната ламя, Румен *** и СтаниГея изпратиха полиция и жандармерия да бият хората. Учителския протест (най-големия в новата история) нарекоха седянка и се хилеха....Лекарските протести бяха смазани по комунистичски.... сега призовават същите тези хора да им върнат властта в ръцете. Е на това казвам аз комунистическа наглост!

569

левскар

преди 13 години

Тия са като агитката на славия,в една маршрутка ще се съберат без правостоящи.И на егн са я докарали

568

Пмните ли?

преди 13 години

Преди 2 зими като протестирахме срещу тройната ламя, Румен *** и СтаниГея изпратиха полиция и жандармерия да бият хората. Учителския протест (най-големия в новата история) нарекоха седянка и се хилеха....Лекарските протести бяха смазани по комунистичски.... сега призовават същите тези хора да им върнат властта в ръцете. Е на това казвам аз комунистическа наглост!

567

Тоягата

преди 13 години

Интелигентни хора сте-дали ще е Станишката,или бат Бойко,всички са *** от ДС!!!Спор няма

566

TITAN

преди 13 години

NIE STE MINEM DA PRIBEREM PAMPERSITE

565

Бай Ристо

преди 13 години

Е да ама и гадни крадливи *** не искаме.......

564

Фриц

преди 13 години

ох как искам Антон Кутев да ми излезе червенушкото заменкаджиясъбрал съм развалени яйца достаголемо замеряне ще падне

563

Анонимен

преди 13 години

Хайде да излизаме да начупим малко червени канчетада видим кой по як

562

rumen221

преди 13 години

Приятели,Абе от 17 века сме европейци, АМА НЕ СЪВСЕМ....Кое ни е европейско...???- Социалистите ни комунисти... и вече три техни поколения са за затвора- Демократите ни и те комунисти... и те са за затвора- Дребните ни бандити станаха полицаи..., средните борци за ред законност и справедливост?, а едрите "честни бизнесмени"... и всичките заедно са за затвора- Царя ни продаде граничните заграждения на *** и сега сръбски крави пасат по Витоша, а тюркски в центъра на Бургаз..., та и лидерите на Триглавата ламя са за затвора- Новата власт хвана няколко средноразрядни бандита и половната парламент ревна, че ги подслушвали..., а и те са си отвсякъде за затвора, а и затворите ни пълни с кокошкари и явно не достигат, че и европейските затвори да напълним пак ще хартисат доста хаярсъзи!!!Стигнахме американците само по леви резби, ама то е друго Пуста модаАбе европейци сме..., ама НЕ СЪВСЕМ...

561

Анонимен

преди 13 години

Кой ще води гей-парада? - Станишев подръка с Вигенин или Янка-булката беглец подръка с АЛФ /Ал. Петров/. На позналите два безплатни билета от първия ред в ляво от тротоара до втората улична шахта.

560

teofil1964

преди 13 години

Ако Социалистите излезат на улицата против правителството,ние от здружението за защита на народа от социализма, също ще излезем срещу тях и ще ги смачкаме като ***.На социалистите им пари под краката и затова са такива БЕЗБОЖНИ СЪЩЕСТВА.

559

Анонимен

преди 13 години

БСП май пак ще организира гей-парад.