Снимка: Булфото
fallback

В четвъртък Иван Костов коментира скандала в ДПС, заставайки на страната на Касим Дал.

Костов подчерта, че десните отдавна говорят нещата, които сега съобщава Дал. 

На въпрос дали Синята коалиция би си сътрудничила с ДПС, ако Ахмед Доган бъде свален от лидерския пост, Костов отговори „много ако”.

Този скандал трябва да приключи в парламента

51 подписа събраха депутатите от Синята коалиция, за да създадат анкетна комисия за скандала в Горна Оряховица. 

Десните предлагат 6-има депутати – по един от всяка група и един независим, да проучат дали са спазени нормативните уредби при прилагането на СРС-тата и да разгледат всички факти около съдебномедицинската експертиза. 

Според Иван Костов институциите, които трябваше да извършат необходимите проверки, не са си свършили работата. 

Oще по темата
13 яну 2011 12:45
124

„В същото време не спира да се появява информация, че бебето е родено живо, че е дишало, плачело”, посочи лидерът на ДСБ. 

„Този скандал започна от парламента и е редно да приключи в парламента. Призоваваме и партия ГЕРБ да гласува за такава анкетна комисия”, добави Мартин Димитров. 

Той обаче уточни, че нито един депутат от мнозинството не е подкрепил подписката им.

Може и оставка

„Министър Цветанов, в крайна сметка, обвини тези хора в извършване на престъпление. Техните имена трябва да бъдат изчистени. Не може за разговор по телефона хората да бъдат осъждани”, формулира другата цел на анкетната комисия лидерът на СДС.

Припомняме, че главното действащо лице в скандала – доктор Миролюб Кожухаров, е лидер на СДС в Горна Оряховица.

Поне на думи обаче Иван Костов иска да изчисти името не на лекарите, а на ГЕРБ. 

Според него управляващите нямат интерес да разгарят допълнителни пожари, а единственият начин те да бъдат потушени е създаването на парламентарна комисия. 

„Най-после да се реши въпросът с отговорността на министър Цветанов”, посочи Костов и допълни, че Синята коалиция ще му поиска оставката, ако се окаже, че е обвинил лекарите неоснователно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

184

аман от глупаци.!!!

преди 13 години

а бе *** вие не се ли замисляте,че ако не беше Костов сега нямаше да съществуваме като държава,не се ли замисляте,че ако беше откраднал нещо щеше да има поне едно дело срещу него след като управляват вече 9 години комунисти,цар агент на кгб,докаран от мултигруп,после комунисти,турци и псевдомонархисти и сега един слуга на комунистите...поне ако имате грам мозък няма да се излагате с глупостите,които пишете!!!

183

български ИДИОТ

преди 13 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТИЯ ДЕТО ОБИЖДАТ НА ***...???))) ЩО БЕ ДРАГИ, В ПЛЕВЕН ТAКА СТЕ СЕ ОГЪЗИЛИ НА ОНЯ КРИМИНАЛ ДОН ЦЕЦИ....) БСП(ДС) СЕ КОАЛИРА С ТУРЦИ И ***, ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ....!? ТАКАВА *** И ТУРЦИЗАЦИЯ ИСТОРИЯТА НЕ ПОЗНАВА!!! А вие обиждате българина с лъжовни нападки...Да ТОЙ си е чистокръвен БЪЛГАРИН и то умен и БРИЛЯНТЕН политик!

182

за червената ПОМИЯ

преди 13 години

МЯСТОТО ТИ Е НА МАЧО ПИКЧО В ЦАРЕВИЦАТА ,КЪДЕТО ЩЕ НАМЕРИШ И ДРУГИ ПЛАТЕНИ ПРОСТИ И *** ЧЕНГЕТА,КАТО ТЕБ ,КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН ЩЕ ПЛЮЯТ ПО КОСТОВ С ТЕЛЕШКИ ВЪЗТОРГ...

fallback