Дани Каназирева Снимка: dnes.bg
fallback

Отлъчената от ГЕРБ пловдивска общинска съветничка Дани Каназирева направи своя партия, с която ще се яви на местните избори следващата година.

Каназирева е лидер на учредения в неделя „Съюз за Пловдив”. По неофициална информация тя смята да се кандидатера за кметския пост в града.

При учредяването Каназирева, която беше отстранена от редиците на ГЕРБ, защото публично разкритикува бившата министърка на здравеопазването Анна-Мария Борисова, обяви, че партията й ще се противопоставя на посредствеността и некомпетентността в държавните и местните институции.

Правителството създаде законодателен хаос и вместо да се бори с корупцията прави само PR акции, заяви независимата общинска съветничка.

Най- големият гаф бил подслушването на хора, които представляват гръбнака на обществото- съдии, лекари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Още

преди 13 години

Още една бивша ГЕРБАДЖИЙКА!!! Отстранена след ,като критикувала онази ненормалница ,дето Б.Б. я срещна на разклона...И това ,ако не е едноличен режим...Все,пак намаляването на ГЕЙБЪРДЖИЙТЕ е добре за България!!

84

Очевидец

преди 13 години

Срещу Б.Б. бе направен опит за атентат...Същият бе прострелян с 20 куршума от АК 47 в областа на главата,но опита за убийство е неуспешен!!! Нито един куршум не е успял да засегне ...мозъка му!!!!! ХА ,ХА ,ХА

83

Боже, боже...

преди 13 години

Боже, боже... Колко мъка (неграмотна) има по тоя свят! Може ли да направиш 18 правописни грешки на 5 реда?

fallback